Hardrocken inntok EnergiMølla

Disse kontroversielle gutta har drømt om å spille i Kongsberg i lengre tid!

Band: BULL
Hvor: Energi Mølla
Når: Lørdag 30. januar 2016

Det ryktes om at de noe kontroversielle gutta har drømt om å spille i Kongsberg i lengre tid – og lørdag var den store kvelden kommet. Hardrocken inntok EnergiMølla, med fri inngang. I baklomma har Bull med seg sitt forholdsvis nye album, Redshift.

Support akten  som åpnet kvelden var Audun Haukvik, med et stemningsfullt og rolig sett. Vokalen er imponerende og rustikk. Dette står i sterk kontrast til hva vi har i vente – men det er godt for sjelen.

Scenen var satt og band-emblemet ruvende på plass i bakgrunnen – en stor okse-skalle. Det var ingen tvil om at BULL var kommet for å sette hardrocken i fokus i et kort sett. Med en mørk og rufsete vokal i et ellers høylytt lydbilde slo gutta fra seg fra første tone. Det er absolutt trøkk fra scenen selv om det ikke Mølla er full booket. Gjennomgående leverer bandet på godt nivå. De får publikum til å henge tungt med overkroppen og leve seg inn i det som grenser til metall. Stemningen er lett og de sortkledde gutta i BULL spøker med at dette er den siste låta ut, selv om de kun har spilt et par sanger.

Senere ute i settet fikk vi servert tittelsporet fra BULL´s nye plate Redshift, der tung tone og rå vokal får oss med. Scenen var forøvrig opplyst i passende blodrødt for å underbygge dramatikken og tematikken uten at det blir teatralsk. Vel gjennomført!

3600.no

Se alle innlegg