Har ledig plass i et godt fellesskap

Her får du både beliggenheten og det gode arbeidsmiljøet.

I januar flytter Glassmester1, Riis Bilglass, Varmepumpemannen, Amundsen & Kompani, og Brann og Førstehjelpsspesialisten inn i splitter nye lokaler i Sandsværveien 114.

Les også: Dette blir det her. 

Det betyr at du får hjelp til det meste innen glass, solskjerming, vinduer og dører, gulv, aluminium, varmepumper, kurs innen brann- og førstehjelp, under samme tak.

I tillegg til to store verksteder, vil de få et flott showroom, møterom, kantine og et givende kontorfellesskap hvor de kan løfte hverandre og vokse som bedrifter, sammen.

Nå ønsker de at flere vil bli med i dette fellesskapet. I skrivende stund står det nemlig tre kontorer ledig som de ønsker å fylle med flere bra folk.

– I utgangspunktet ønsker vi noen som passer inn i fagmiljøet vårt. Kanskje noen innen håndverk, ferdighus, salgsagenter for hus, takstmenn, noen som selger fliser, eller konsulenter innen bygg og anlegg, forteller Jørgen Hem fra Glassmester1 engasjert.

Vi møter Jørgen, sammen med Kjell Lykken Amundsen fra Amundsen & Kompani, Thomas Bratteng og Karsten Hem i Glassmester1 og Riis Bilglass sine snart gamle lokaler på Raumyr.

Mange fordeler

Alle gleder seg veldig til å endelig sitte under samme tak snart, for fordelene med det nye fellesskapet er mange.

– I det nye bygget får vi en felles identitet, mye fagkunnskap under samme tak og en enda større kundekrets. Samtidig vil vi kunne vokse på å dele hverandres kompetanse og gode ideer. Vi kommer også til å kjøre felles markedsføring i kundeaviser, vi kan kjøre oppsalg og mersalg. Mulighetene er nesten uendelige.

– Hos Varmepumpemannen alene så nærmer vi oss seks tusen kunder, etter en eventyrlig høst. Slår man sammen alle kundene som kontakter de ulike telefonene i bygget, skulle det forundre meg om det ikke er naturlig at de også trenger noe annet – som vi allerede ikke har, forteller Kjell.

– Folk er mer og mer opptatt av å handle ulike produkter og tjenester på samme sted, og her får man samlet kompetanse samtidig som man sparer tid på både små-kjøp, men også viktige prosjekter.

– Ønsker man eksempelvis å kutte strømprisene i boligen så står det tre firmaer og kan hjelpe deg med det, lyder det fra guttene i bygget.

Slik blir fasaden. Ansattparkeringen blir på baksiden.

Delingskultur

De nye leietakerne vil kunne ta del i denne positive delingskulturen, og det igjen får verdifulle synergieffekter.

–  Vi har et veldig godt, sosialt miljø, som både er motiverende og fremoverlent. Her finner du målbevisste, og blide folk som ser og gir hverandre muligheter.

– Så det hadde vært utrolig spennende om vi fikk med oss folk som har troen på det de driver med, er fremtidsrettet og ønsker å vokse som firma. Det har i alle fall vi store planer om.

– Vi skal utvide produktporteføljen i de fleste firmaene og målet er selvsagt å skape flere arbeidsplasser.

De gleder seg veldig til å få et skikkelig showroom også.

– Det blir en helt ny verden når folk får muligheten til å se produktene våre i showroomet, understreker de.

Gjengen i Riis Bilglass planlegger også å yte service til kundene sine på en helt spesiell måte. De har i dag tre biler til utlån.

– Intensjonen er å gå over til elbiler etter hvert. Elsykler vil også komme slik at kundene kan sykle lettvint til jobben ved levering av bilen for rute skift.

Synlig i bybildet

Mer synlige blir de også. Det kommer helt naturlig med en så sentral beliggenhet.

– Her drar du garantert kunder, smiler de.

De tre kontorene som er ledige er på 8 kvm. hver. Det er også mulig å ta ned den ene veggen, slik at det ene kontoret blir større.

Nysgjerrig? Ta kontakt med Jørgen Hem på telefon 901 42 380.

 

Slik blir andre etasjen. Det er blant annet her kontorene og showrommet ligger.
Første etasje.

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg