Har du lyst på jobben min?

Bjørn Isaksen søker nye krefter og daglig leder for 3600

Nettmagasinet 3600.no har vært et lokalt eventyr helt siden oppstarten høsten 2015. Nå er det på tide å heve nivået og ta 3600 til nye høyder. Derfor søker vi etter daglig leder, lagkaptein, lokalpatriot, prosjektleder, nettverksbygger og superselger – i én og samme person.

 

Noen er gode til å bygge, mens andre er bedre til å drive – sånn er det bare. Nå trenger vi en dyktig drivende og real stayer, en som blir gira av gode resultater!

Etter en litt forsiktig start på sosiale medier sommeren 2015, lanserte vi Nettmagasinet 3600.no den 1. september 2015. Et gratis magasin med fokus på de positive historiene som skulle bygge stolthet rundt byen vår, ble raskt en suksess – og det bare fortsetter. Med 11-12.000 følgere på sosiale medier, setter vi hver eneste dag nye rekorder i antall lesere og engasjement rundt godsakene på 3600.

Søknadsskjemaet finner du her!

«En av utfordringene for en ny daglig leder, er å få det lokale næringslivet til å forstå at 3600 er fantastisk kommunikasjonskanal, skreddersydd for lokal markedsføring»

3600 og teamet rundt, vokste fort. Vi ble 12-13 ansatte med eget lokalt nettmagasin, vi jobbet med reklame og vi jobbet med filmproduksjon. For ett år siden splittet vi bedriften opp i reklamebyrået Akari, filmproduksjonsselskapet Metafor og Kongsberg Community som altså jobber med 3600.no, Kongsberg-magasinet (på papir), /Vi bryr vårs og en rekke andre konsepter. 3600 er nå plassert i historiske lokaler i Kirkegata 12 på Vestsida. Det er Kongsberg Community AS som jakter ny daglig leder.

Så hvis du ser muligheter i stedet for begrensninger, og er interessert i å bygge videre på en solid grunnmur, så ta kontakt med bjorn@3600.no. Formell bakgrunn er ikke så viktig, men lokalkunnskap, evnen til å selge, og viljen til å stå på, det er en forutsetning. Du må også være en ekte Kongsberg-patriot – så klabert.

Søknadsskjemaet finner du her!

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg