Denne helgen kan Krona Kino friste med alt fra en spektakulær musikal, Oscarnominerte skuespillere, Golden Globe-prestasjoner, en ny versjon av Jumanji, thriller på toget med Liam Neeson, Woody Allens Wonder Wheel og romkappløpet på 60-tallet.

Se hele kinoprogrammet her. 

The Greatest Showman

Premiere 12. januar
Zac Efron og Zendaya spiller to av hovedrollene i filmen. Foto: Twentieth Century Fox
Hugh Jackman briljerer i denne filmen. Foto: Twentieth Century Fox

Hugh Jackman spiller hovedrollen i den nye filmen THE GREATEST SHOWMAN der vi får følge den amerikanske visjonæren P.T Barnum, som fra ingenting lykkes i å skape et spektakulært show som fascinerte mennesker rundt om i hele verden.

I rollene ser vi også Oscarnominerte Michelle Williams, Rebecca Ferguson og Zac Efron.
«The Great Showman» er regissert av filmskaperen Michael Gracey, med sanger av Oscar-vinnerene Benj Pasek og Justin Paul («La La Land»).

Kjøp billetter til The Greatest Showman her. 

Se traileren her:

Jumanji: Welcome to the Jungle

Premiere 12. januar
Foto: Filmweb

Fire ungdommer finner et gammelt videospill kalt Jumanji i en kjeller, og bestemmer seg for å teste det. Men det de ikke vet er at Jumanji transporterer alle spillere rett inn i handlingen – et eksotisk, men høyst farlig jungeleventyr. Der inne tar de formen til avatarene de har valgt. Kappløpet med tiden har begynt, for når de slipper opp for liv er det ingen vei ut igjen. En av tidenes største familiefilmer er nå tilbake i ny drakt, med blant andre Dwayne Johnson, Jack Black, Nick Jonas og Kevin Hart på rollelista.

Kjøp billetter til Jumanji: Welcome to the Jungle her. 

Se traileren her:

Darkest Hour

Premiere 12. januar
Tro det eller ei. Det er Gary Oldman som Winston Churchill. Foto: United International Pictures

Da det virket som om den mørkeste timen var kommet, tok én mann alt ansvaret på sine skuldre. Under Andre Verdenskrig sto Winston Churchill steilt imot den tyske invasjonen, til tross for stor motstand fra sine egne rekker. Se Gary Oldman i en av sine største rolleprestasjoner noensinne i denne kritikerroste filmen fra regissøren av «Om forlatelse» og «Stolhet og fordom».

Gary Oldman fikk nylig en Golden Globe for hans prestasjon i denne filmen.

Kjøp billetter til Darkest Hour her. 

Se traileren her:

The Commuter

Premiere 12. januar
Foto: Filmweb

En forretningsmann er på feil sted til feil tid da han på sin daglige tur hjem blir fanget opp i en mordkonspirasjon etter å ha møtt en mystisk kvinne mens han er på sin daglige pendling på toget.

Kjøp billetter til The Commuter her. 

Se traileren her:

Wonder Wheel

Premiere 13. januar
Justin Timberlake i Wonder Wheel. Foto: Norsk Filmdistribusjon
Kate Winslet i Woody Allens «Wonder wheel». Foto/Copyright: Norsk Filmdistribusjon

Woody Allens karriere strekker seg over 50 år og nesten like mange filmer. Denne gangen befinner vi oss på Coney Island i 1950-tallets New York. Historien sees gjennom øynene til en ung badevakt, spilt av Justin Timberlake. Han forteller oss en historie om en middelaldrende karuselloperatør (Jim Belushi) og hans kone (Kate Winslet) som strever med å få endene til å møtes. En dag returnerer den fortapte datteren deres (Juno Temple) og selvsagt – siden det er en film av Woody Allen – oppstår flere mellommenneskelige komplikasjoner.

Kjøp billetter til Wonder Wheel her. 

Se traileren her:

Spacewalker

Premiere 14. januar
Foto: Filmweb

Det er 60-tallet, kald krig og rom-kappløpet er i full sving. Dette er en ikke ukjent historie, men sjelden vist fra det sovietiske perspektivet. Vi følger kosmonaut Alexey Leonov i det han forbereder seg til å bli det første mennesket i verden til å gå ut i det enorme og ikke utforskede rommet…

Filmen er satt på 60-tallet av det 20. århundre, under den kalde krigen og romløpet mellom Sovjetunionen og USA. Russerne planlegger å sende en mann inn i rommet. Militær pilot Pavel Belyayev og Alexey Leonov er klare til å gå ut i det åpne rommet. Men underveis står de overfor mange utfordringer og farer…

Kjøp billetter til Spacewalker her. 

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg