Gjør det sjæl …

Foto: Bjørn Isaksen

Vi introduserer «sjæl», et konsept der du gjør jobben, og bruker Nettmagasinet 3600.no til å formidle godsakene.

Gjennom snart fire år har vi bygget opp et lokalt nettmagasin for Kongsberg. En kommunikasjonskanal som setter nye rekorder hver eneste uke i antall lesere, delinger og engasjement. Gode lokale saker selger godt!

Det ikke alle har skjønt, er at 3600 også har blitt den mest kostnadseffektive kanalen for lokal markedsføring.

Nå vil vi at du skal utnytte 3600s unike posisjon i Kongsberg. Det er enkelt.

Prislisten under er veiledende for alle typer annonsering – basert på at vi gjør all jobben. MEN! Ved å gjøre det «sjæl», blir det superkostnadseffektivt!

Vi skiller mellom kommersielt, ikke-kommersielt og redaksjonelt innhold:

Kommersielt: Bedrifter som selger varer og tjenester, og som bruker 3600 for å øke sitt eget salg, betaler kun 50% av veiledende priser – hvis dere gjør jobben «sjæl».

Ikke-kommersielt: Frivilligheten, lag og foreninger og andre som baserer driften på dugnad – betaler NULL kroner – hvis dere gjør jobben sjæl.

Redaksjonelt: Hvis du er glad i å skrive eller ta bilder og fortelle gode historier, så koster det selvfølgelig ingenting å bruke 3600 som kanal. Les mer på «Byens møtested på nett»

Hvis dere ikke har skribenter, journalister og fotografer i egen organisasjon, er det aller beste alternativet å bruke 3600s stab. Da er det prislista under som gjelder 🙂

Litt mer om hvordan – under prislista. (som du også kan laste ned her)

Alle kan levere ferdig bearbeidet tekst/bilder til 3600.no. Innsendte redaksjonelle saker skal bestå av overskrift, ingress, brødtekst, forfatter og fotograf. Bidragsytere kan også sende inn bilder, bildeserier eller video. Alle bilder/videoer må være avklart mht opphavsrett.

3600.no står ansvarlig for alt som publiseres. 3600 forholder seg til innholdet i «Vær varsom»-plakaten, pluss egne interne verdier, og avgjør derfor alt som blir publisert gjennom egne kanaler. Det betyr at vi kan refusere innsendt materiale. Ved mindre endringer, tar vi kontakt med skribenten for å avklare og eventuelt endre på innhold.

Vi skiller mellom kommersielle og ikke-kommersielle bidrag. Alle bidrag som oppfattes som markedsføring, eller for å fremme salg av produkter eller tjenester for kommersielle aktører, regnes som reklame, markedsføring eller betalt innhold – content.

Dette gjelder altså ikke markedsføring/informasjon for ideelle og frivillige organisasjoner eller lag og foreninger som baserer seg på dugnad.

For mer informasjon, kontakt bjorn@3600.no – eller ring 48050225

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg