Gir jernet – for barnas skyld!

Lørdag 7. mars kan du bli med på den store gruppetreningsdagen OG støtte en god sak samtidig.

Både Release dans og trening og Sense på Kongsberg støtter oppunder den nasjonale gruppetreningsdagen lørdag 7. mars.

Da vil alle som kommer få mulighetene til å ta med seg venner og kjente og bli med på ulike saltimer – fylt av glede, trening, god energi og samhold for en god sak.

Det koster 100,- å delta (som vippses på stedet), du trenger ikke å være medlem, og alle pengene går uavkortet til Sykehusklovnene.

Release

Release dans og trening, som holder til i Karches gate 3, tilbyr alt fra for eksempel boksing, tabata, salsa, zumba, afro, danceworkout, burlesque, poledance og step mellom klokka 10:00-15:00 denne dagen.

Linda, daglig leder hos Release, har bare høstet gode erfaringer med å støtte veldedige saker:

– Vi har ved flere anledninger hatt egne innsamlingsaksjoner – til sykehusklovnene gjennom boksetime med foreldre og barn, samt en innsamlingsdag til Sykehusklovnene på en Kickoff. Vi har også vært med på Monaløpet i byen til inntekt for Kreftforeningen, forteller hun til 3600.no.

Les også: Monaløpet 2019 – bilder og film.

Det handler om å gjøre den lille forskjellen – sammen.

Linda er daglig leder for Release dans og trening, og er hoppende klar før helgens salmaraton. Foto: Anniken Tangerud

– For meg som daglig leder og eier av Release og Feelgood er jeg opptatt av å kunne gjøre den lille forskjellen vi kan, sammen. Slike gode tiltak og muligheter som vi kan bidra med synes vi er viktig!

– Det å støtte opp om en Så viktig og god sak- denne gangen – inntekt til Sykehusklovnene – med salmaraton gjennom en felles «Gruppetreningdag» i hele landet – ja det kan en ikke si nei til!!

– Jeg elsker å kunne hjelpe og hva er vel bedre enn å hjelpe en god sak- mens vi danser, trener, svetter og har det moro samtidig? Det kan ikke bli bedre enn det! smiler hun.

Det er heller ingen tvil om at Linda ser frem til lørdagen:

– Jeg gleder meg til å ha det moro fra 10.00-15.00 på lørdag, sammen med instruktørene Therese og Linda Konningen! Kose oss med alle kundene og forhåpentligvis mange nye ansikter!

– Har du lyst til å bli med på noen litt «annerledes» timer, noen timer du ikke finner over alt på ulike senter? OG støtte en god sak! Ja da håper jeg vi ses på Release på lørdagen! avslutter hun.

Sense

Sense kjører både timer i gruppesalen, sykkelsalen og i den funksjonelle sonen, og mellom 09:00-14:00 inviterer de til blant annet BodyBalance, Step, Core, Yoga (for alle), Bodypump, spinning og sirkeltrening.

Det er Wenche Amundsen, daglig leder av Sense, som har ansvaret for helgen.

Wenche gleder seg til å se deg på lørdag. Foto: Arild Brun Kjeldaas

– Dette er et kjempespennende landsomfattende arrangement Sense ønsker å være en del av, smiler hun.

– Gruppetrening er for oss en fantastisk treningsform som skaper treningsglede, inspirasjon og økt treningseffekt. Det å bli motivert av en instruktør og alle de andre deltagerne, resulterer i mer lystbetont trening og dermed økt treningsfrekvens, forklarer hun.

Gi barn smil og glede på sykehuset

– Sense ønsker at enda flere skal få teste ut våre populære gruppetimer ved å delta på Gruppetreningsdagen, som i år går direkte til «Sykehusklovnene» og den flotte jobben de gjør! Nemlig å gi barna våre smil og glede på sykehuset!

Det er helt klart at også Wenche gleder seg til denne unike gruppetreningsdagen.

– Det blir en lørdag formiddag fylt med masse herlig energi, treningsglede og nye treningsopplevelser. Våre instruktører står klare til å gi Kongsberg-folket en variert timeplan med litt for enhver smak.

Nå håper hun på fulle saler hele formiddagen.

– Møt opp denne dagen, ta med venner og familie, og bli med oss å støtte en viktig sak, avslutter hun.

For mer informasjon og timeplaner besøk Release og Sense sine Facebooksider her:

Release sin Facebookside.

Sense sin timeplan på Facebook.

 

 

  •  
  •