Gir bort overskuddet til ungdommen

Rønnaug Nyheim og Helle Skullestad inviterer hele byen til Damenes Aften. Foto: Anniken Tangerud

Mandag 7. oktober 2019 er det igjen duket for Damenes Aften.

Om en snau uke fylles Magazinet, Grand Hotel med god stemning og mange mennesker.

Les: Går sammen for å gjøre en forskjell 

Anledningen er årets Damenes Aften – en kveld der Lions Club Syd og en rekke butikker i byen går sammen for en god sak.

Det populære arrangementet vil blant annet vise årets høst- og vintermoter, og det vil være en salgsutstilling i lobbyen. Sølv Frisørsalong kommer og de gir også gratis stylingtips til de som ønsker det.

– Jeg synes dette er et kjempefint arrangement. Hit kommer masse glade mennesker, og de har vært så fornøyde de som har vært tilstede før, forteller Helle Skullestad, som har vært medlem av Lions Club Syd i Kongsberg siden 2010, og smiler.

– Magazinet er forøvrig en fantastisk arena å ha arrangementet på. Det er på mange måter byens storstue med et flott mingleområde. Vi er heldige sånn sett å ha Grand Hotel som samarbeidspartner, legger hun til.

Helle har tatt turen til vårt kontor i Kirkegata 12 sammen med Rønnaug Nyheim. Begge forteller begeistret hva det betyr for dem å ha et arrangement som dette.

Med ungdommen i fokus

Klubben har i en årrekke arrangert Damenes Aften i Kongsberg hvorav overskuddet fra loddsalget går til et godt lokalt formål.

– I år har vi bestemt at overskuddet skal gå til Utekontakten i Kongsberg kommune. Det vil komme ungdommen i byen til gode, og det utgjør en viktig ressurs for fremtiden vår, understreker Rønnaug.

Det var i mars de ble bedre kjent med hva Utekontakten jobber med. Da holdt nemlig representanter derfra et foredrag for klubbens medlemmer.

– Det de fortalte om arbeidet sitt gjorde et sterkt inntrykk. De har en viktig oppgave i å ta vare på ungdommen vår, så vi er stolte av å kunne bidra til å gi overskuddet fra årets loddsalg til deres videre arbeid, forteller de begge.

Alle butikkene som er med har en raus gevinst som skal loddes ut og det er overskuddet herfra som går til Utekontakten.

Damenes Aften finner sted på Magazinet, Mandag 7. oktober, 2019.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg