Går sammen for å gjøre en forskjell

Rønnaug Nyheim gleder seg. Foto: Anniken Tangerud

Lions Club og Kongsbergbutikker inviterer til Damenes Aften.

Onsdag 10. oktober inviterer Lions Club Syd, Kongsberg til Damenes Aften på Magazinet.

Det populære arrangementet vil blant annet vise årets høst- og vintermoter og har en  salgsutstilling i lobbyen. Sølv Frisørsalong gir også gratis stylingtips til de som ønsker det.

– Det blir god stemning og mye fint å se på. Du kan handle, vinne noe lekkert og i pausen kan du møte på kjente og slå av en prat, forteller Rønnaug Nyheim fra Lions Club Syd begeistret til 3600.no.

Det er tredje året på rad at Rønnaug er med på å arrangere denne kvelden, og hun blir et eneste stort smil da vi spør henne hvordan de to foregående har vært.

– Det var en utrolig god stemning, og gjestene koste seg skikkelig. Magazinet er en fantastisk fin arena til et slikt arrangement. Her har du en flott vrimleplass hvor du kan treffe bekjente og venner, det pyntes med vakre blomsteroppsetninger, og folk kan kikke på og kjøpe fine ting hvis de vil.

Støtter Fontenehuset

Hele 14 butikker fra Kongsberg er med denne kvelden, og de gir i tillegg flotte gevinster til loddsalget – hvor alt av overskuddet i år går til Fontenehuset.

– Ja. Tar du turen denne kvelden og kjøper noen lodd, er du samtidig med på å støtte en viktig institusjon i lokalsamfunnet. Fontenehuset representerer et viktig bidrag i tilbudet for mennesker med psykiske utfordringer, og det er en glede å kunne hjelpe dem, forteller Rønnaug.

– Vi kan alle gjøre en forskjell hvis vi virkelig går inn for det, legger hun til.

Dette med å gjøre en innsats i nærmiljøet gjennom frivillig innsats er en av årsakene til at Rønnaug meldte seg inn i Lions Club Syd for tre år siden.

– Her går vi sammen for å hjelpe andre. Samtidig har vi et godt fellesskap og samhold. Jeg har alltid vært glad i å bli kjent med nye mennesker, og arbeidet i Lions Club er veldig meningsfullt.

Den 10. oktober er også verdensdagen for psykisk helse, så arrangementet kunne nesten ikke blitt lagt til en bedre dag.

– Så tar du turen denne kvelden, gir du deg selv en hyggelig opplevelse samtidig som du gir noe tilbake til byen vår, avslutter hun.

Butikkene som stiller i år er Mathea, Våres Butikk, Bagorama, Harmonien, Claussen, Karo, Sølv Frisørsalong, Godsaker, Charlotte, Arnold B, Forfengeligheten, C-Optikk Spiten, Junior og Nufseriet.

 

 

 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg