– Det går jo bra, det er jo derfor vi utvider!

Fargerike Kongsberg er faktisk den eneste i kjeden som har gjort dette…

Det var fullt hus på nyåpningen av Fargerike sin butikk på Berjasenteret den 27. januar.

Med blomster og taler kunne en stolt Ingar Råmunddal (45) invitere kunder og venner til en så å si splitter ny forretning hvor de både har utvidet kvadratmeterne og sortimentet.

I fjor høst tok de over deler av de tomme lokalene til den gamle dyrebutikken som lå ved siden av og siden den gang har pusset opp, trinn for trinn…

 Uten å holde stengt.

– Vi tok litt og litt, slik at én avdeling var ferdig lenge før den andre. Men vi kunne jo ikke stenge dørene. Vi måtte jo holde oppe for kundene våre, forteller daglig leder Ingar engasjert.

Ingar
Ingar har så si vokst opp med maling og har jobbet med yrket siden han fylte malingsspann for 25 øre stykket på Vestsida’. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

Fargerike Kongsberg er kjent for den ålreite og personlige servicen de gir til kundene sine og det skal de fortsette med, bedyrer den daglige lederen.

Hit kommer jo 3. generasjons kunder nå og de kommer fordi de vet at det er her du får den servicen og tryggheten de trenger. Vi ønsker å være en komplett fargehandel og gi kunden en visshet om at vi har evnen og fagkunnskapen til å se og ivareta deres behov, forklarer han.

Les også: Gode råd og tips i 105 år. 

Fredag 27. januar var det altså offisiell åpning og nå kan Ingar og de andre ansatte i Fargerike Kongsberg tilby kundene et enda bredere spekter av blant annet gulv- og solskjerming.

For å ikke nevne et lekkert fargestudio i hjertet av butikken.

– Det er et utfordrende fag som endrer seg hele tiden og er i stadig utvikling og det er enda mer gøy nå som vi utvider med for eksempel solskjerming, uttaler 45-åringen og viser oss stolt rundt i de flotte lokalene.

Råmunddal har nemlig enda en grunn til å være stolt:

– Vi er den eneste butikken i kjeden som har gjort alt selv, avslører han og smiler.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg