Går inn med én million kroner i 3600.no

Fra venstre: Arnfinn Wiken, Simen Ljøterud, Anders Nygård og Bjørn Isaksen

Arnfinn Wiken og Anders Nygård legger én million på bordet og styrker satsingen til Kongsberg Community AS, som eier og driver Nettmagasinet 3600.no.

Det er gjennom selskapene Wiab AS og Katma-Operation AS Wiken og Nygård kjøper seg inn i Kongsberg Community AS med én million kroner. Alle pengene går inn i egenkapitalen til selskapet.

– Dette må være det nærmeste vi kommer drømmeinvestorer. Wiken og Nygård har ingen forventninger om kortsiktig avkastning, snarere et ønske om å bidra til å videreutvikle et konsept som er viktig for Kongsberg og innbyggerne. Å få med investorer som tør og vil satse langsiktig er gull! For oss er dette en skikkelig boost som betyr at vi kan forsere utviklingen av 3600.no, Kongsberg-magasinet og «Vi bryr vårs«, og gjøre produktene enda bedre. Vi kan også iverksette deler av en mer langsiktig strategi. (Bjørn Isaksen, daglig leder og Simen Ljøterud, styreleder i Kongsberg Community AS)

– Jeg liker 3600.no og de gode historiene fra Kongsberg, sier Arnfinn Wiken.
– Det er viktig at flere bidrar til å «snakke opp» byen vår med fokus på det positive – og samtidig tar vare på og formidler byens historie. 3600 har vist at det er mulig.

– Jeg har stor tro på konseptet, sier Anders Nygård.
– Et magasin som er gratis og åpent for alle, der alt innhold kan deles i sosiale medier, det er en god løsning som har vist seg å fungere.

– Vi bryr vårs, vi også!

(3600.no er gratis for leserne. Annonser og betalt innhold fra gode lokale samarbeidspartnere finansierer Nettmagasinet)

Wiken og Nygård kommer inn i Kongsberg Community AS’ styre og skal bidra med sin kompetanse og nettverk i utviklingen av selskapet.

Selskapsstruktur
Etter en omstrukturering som ble gjennomført i mai 2018, er dette strukturen i selskapene:

Sølvbyen AS (eies av Simen Ljøterud, Bjørn Isaksen og Magnus Bjørnnes)
Sølvbyen eier selskapene: Akari AS (reklamebyrå) med daglig leder Simen Ljøterud, Metafor (foto- og filmproduksjon) med daglig leder Magnus Bjørnnes og Kongsberg Community AS (3600.no ++) med daglig leder Bjørn Isaksen. Nå kommer altså Wiken og Nygård inn på eiersiden i Kongsberg Community AS.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg