Alle var på fest hos Kalas!

– Allerede i åpningsnummeret var publikum langt over allsang-stadiet og skrek ut teksten  – ”en pinne for Hemsedal, en pinne for Trysil, en pinne for Hafjell, en pinne for landet».

Band: Freddy Kalas

Hvor: Gamle Norge Pub
Når: Fredag 29. april 2016
Publikum: 350

Med stinn brakke og ”Pinne for landet” som åpningsnummer var det duket for full fest fra første strofe på Norge natt til lørdag.

– Allerede i åpningsnummeret var publikum langt over allsang-stadiet og skrek ut teksten  – ”en pinne for Hemsedal, en pinne for Trysil, en pinne for Hafjell, en pinne for landet».

Det ble kjørt en premiere – Jovial, med reggae-toner, som minner oss på at sommeren banker på døra. Selv om det ble spill julemusikk senere i settet med Hey Ho.

Det ble satt i gang det velkjente konsert-hymne «oooohohoooo hooo» – som faktisk The White Stripes har gjort udødelig igjennom ”Seven nation army” Men her går vi tvert over i «Afterski» som er milevis i fra mørke, dystre, rocka og seriøse The White stripes.

Freddy Kalas tapte kvaliken i Melodi Grand Prix og havnet på en andreplass. Men på Gamle Norge ble det seier! For Kongsberg-folket er det kun moro i fokus – og er ikke livet litt sånn – at man bare skal slippe alt for en kveld for å ha det moro?

3600.no

Se alle innlegg