Her er ukens nyheter på Krona Kino!

Zombieland: Double Tap

Premiere 25. oktober. Action / Komedie 1 t. 39 min. 15 år

Oppfølgeren til Zombieland fra 2009.

Et tiår etter at Zombieland ble en kultklassiker, har regissør Ruben Fleischer samlet stjernegalleriet Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin og Emma Stone igjen!

I denne oppfølgeren følger vi karakterene gjennom et komisk kaos som strekker seg fra Det Hvite Hus til Heartland der de slåss mot en ny type Zombie.

Kjøp billetter til Zombieland: Double Tap her. 

Sjekk traileren her:

Hustlers

Premiere 25. oktober. Drama 1 t. 50 min. 12 år

Inspirert av den virale New York Magazine-artikkelen, følger «Hustlers» en gjeng tidligere strippere som slår seg sammen for å la sine Wall Street kunder smake sin egen medisin.

Kvinnene er lei av at systemet er mot dem, og at det aldri går veien. De finner opp en «cocktail» som gjør kundene hjelpeløse mot deres….. sjarm. Stripperne stjeler penger fra Wall-street mennene med god samvittighet, for de har nok av ufortjent rikdom synes de. Men så begynner det hele å løpe løpsk.

Kjøp billetter til Hustlers her. 

Sjekk traileren her:

Koko-di Koko-da

Premiere 25. oktober. Horror / Thriller 1 t. 26 min. 18 år

Et sørgende ektepar er tvunget til konstant å gjenoppleve et mareritt av en campingtur.

Sensasjonen fra Sundance, som trakk lange køer til markedsvisningene i Berlin-festivalen.

Et sørgende ektepar drar på campingtur i et halvhjertet forsøk på å finne tilbake til hverandre. En allerede miserabel utflukt blir mye, mye verre da tre psykopater plutselig dukker opp og tar kontroll over dem. De tre har en mistenkelig likhet med noen barnslige figurer som opptok parets datter rett før hun døde, men er alt annet enn vennlige i sin ydmykelse av paret. Snart starter en syklus av psykisk og fysisk tortur, som ikke bare gjentar seg én gang, men igjen og igjen og igjen…

Koko-di koko-da ble en sensasjon på Sundance, og trakk lange køer til markedsvisningene på filmfestivalen i Berlin. Regissør Johannes Nyholm imponerer med en skrekkfortelling som Variety beskriver som både «…brutal and childlike».

Filmen illustrerer døden som det absurde, kalde og nådeløse marerittet det er for alle som blir igjen, og som må prøve å fortsette livet til tross for sin nær uhåndterlige smerte.

Kjøp billetter til Koko-di Koko-da her. 

Sjekk traileren her:

Judy

Premiere 25. oktober. Biografi / Drama / Musikkfilm 1 t. 58 min. 6 år

Legendariske Judy Garland ankommer London vinteren 1968 for å holde en rekke utsolgte konserter.

Nøyaktig 50 år etter at sanglegenden Judy Garlands alt for tidlige død, portretteres og synges hun av Oscar-vinner Renée Zellweger i en fantastisk prestasjon.

Året er 1968 og Judy forbereder seg til en rekke show i London. Hun sjarmerer musikere, venner, fans og hennes kommende femte mann Mickey, men den indre skrøpeligheten slår sprekker i den pene fasaden. Filmen utspiller seg da sangikonet er kun 46 år gammel og hun har allerede levd et langt, turbulent liv i showbusiness.

Filmen JUDY er basert på Peter Quilters skuespill, End of the Rainbow.

Kjøp billetter til Judy her. 

Sjekk traileren her:

Ildens ansikt

Premiere 25. oktober. Drama 1 t. 57 min. 12 år

Ildens Ansikt er en rørende og emosjonell film basert på en sann historie.

Frank er nyutdannet brannmann i Paris. Han er lykkelig gift og far til tvillinger. På et av hans første ekte brannoppdrag er hans kolleger omgitt av flammer.

Frank beslutter seg for å redde sine kolleger ut av flammene. Brannen akselererer voldsomt og Frank blir sperret inne av flammene. Han våkner senere opp på en spesialavdeling for brannskade og det går opp for ham at hele ansiktet har «smeltet» bort under brannen. Han må finne nye veier i livet og lære seg å akseptere at livet brått har tatt en annen vei enn både han og familien først hadde planlagt.

Kjøp billetter til Ildens ansikt her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg