Krona Kino har hele fem premierer denne uken.

Det er plenty av spennende filmer å se på kinoen i helgen og de viser film på dagtid også!

Sjekk hele kinoprogrammet på denne linken.

Red Sparrow

Premiere 2. mars. Action / Thriller 2 t. 19 min. 15 år. 
Twentieth Century Fox Norway

Se Jennifer Lawrence i vinterens store spionthriller!

En sexy russisk spion (Jennifer Lawrence) forelsker seg i en CIA agent (Joel Edgerton) og vurderer å bli dobbeltagent.

Basert på boken med samme navn fra tidligere CIA-offiser Jason Matthews og regissert av «Hunger Games» -regissør Francis Lawrence. I tillegg til Jennifer Lawrence ser vi Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker og Jeremy Irons.

Kjøp billetter til Red Sparrow her. 

Se traileren her:

 

Mirakel (Wonder)

Premiere 2. mars. Drama / Familiefilm 1 t. 53 min. Tillatt for alle.
Nordisk Film Distribusjon AS

Auggie er ikke som alle andre – han er nemlig født til å skille seg ut!

Mirakel er basert på den bestselgende boka med samme navn. Filmen forteller den morsomme, inspirerende og varme historien om August Pullman. Auggie er født med deformert ansikt på grunn av en genfeil, og har til nå hatt hjemmeundervisning. Når han skal starte i femteklasse har foreldrene bestemt at han skal begynne på en vanlig skole, med barn han ikke kjenner.

Auggie, familien, klassekameratene og lokalsamfunnet strever alle med hvordan de skal håndtere situasjonen. Auggies utrolige reise beviser at det viktigste ikke er å passe inn, men å være seg selv.

Se traileren her:

Første mann

Premiere 2. mars. Animasjon / Eventyr / Komedie 1 t. 28 min. 6 år.
SF Studios

«Første Mann» er en ny helaftens steinalderkomedie film fra Nick Park, skaperen av «Wallace og Grommit» og «Flukten fra hønsegården».

Ved tidenes morgen, når forhistoriske vesener og hårete mammuter vandret på jorden, forteller «Første mann» historien om Døgg, som sammen med Gnøffe må samle stammen sin for å overvinne sin store fiende, Bhen og hans bronsealder-by og redde hjemmet deres.

Bhen hersker over en bronsealderby som tilsynelatende ligger noen hestehoder foran Døggs gruppe når det gjelder både evolusjon og samfunnsutvikling…

Se traileren her:

Game Night

Premiere 2. mars. Action / Komedie 1 t. 39 min. 12 år.
SF Studios

Max (Bateman) og Annie (McAdams) har ukentlige spillkvelder med andre par. En kveld blir alt snudd på hodet da Max’ bror, Brooks, arrangerer et mordmysterium med falske skurker og agenter. Så da Brooks blir kidnappet, er det hele en del av spillet… ikke sant?

Da de konkurrerende spillerne setter i gang for å løse saken og vinne oppdager de at verken «spillet» – eller Brooks – er slik det ser ut til å være. I løpet av en kaotisk natt havner parene stadig i nye problemer, da hver twist fører til en annen uventet vending. Med ingen regler, ingen poeng og ingen anelse om hvem spillerne er, kan det hele utvikle seg til å være det morsomste de noensinne har opplevd, eller så er det game over.

Kjøp billetter til Game Night her. 

Se traileren her:

 

Now It’s Dark

Premiere 2. mars. Drama 2 t. 5 min. 15 år.
Uavhengig distribusjon

Now It’s Dark handler om Lene som brått kastes ut av balanse når hun oppdager mannen til sengs med en annen kvinne. Hun flykter fra stedet, og vi følger henne gjennom en natt med drømmeaktige hendelser og en serie med mystiske møter med mennesker som alle bærer på sitt eget mørke.

Det viser seg fort at hennes egne vrangforestilinger driver henne dypere inn i natttens mysterier, og skal hun ha håp om å overleve, må hun finne ut hvem hun er før solen står opp. Med sin sjette spillefilm har Arild Østin Ommundsen laget en mørk, morsom og blendende original film med Silje Salomonsen i hovedrollen og med en cast som inneholder navn som Pia Tjelta, Kristoffer Joner, Alexandra Gjerpen og Ole Christoffer Ertvaag.

Kjøp billetter til Now It’s Dark her. 

Se traileren her: 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg