Dette er ukens premierer på Krona Kino.

Se hele kinoprogrammet her.

Love, Simon

Norgespremiere 15. juni. Tillatt for alle. 1 t. 49 min.
Twentieth Century Fox

Alle fortjener en flott kjærlighetshistorie

.. Men for Simon er det litt mer komplisert: ingen vet at han er homofil, og han har heller ingen anelse om hvem det er han har blitt forelsket i på nettet – bare at det er en som går på skolen hans. Å finne ut av dette viser seg å være både morsomt og skremmende – samtidig som det vil forandre livet hans for alltid.

LOVE, SIMON er en hjertevarm historie om å finne seg selv og å bli forelsket

Kjøp billetter til Love, Simon her. 

Se traileren her: 

Brannmann Sam: Helter i Stormen

Norgespremiere 15. juni. Familiefilm. Tillatt for alle. 1 time. 
SF Studios

Når en orkan treffer byen, bryter alle mulige nødsituasjoner løs…

Overbrannmester Boyce annonserer at den gamle Pontypandy-brannstasjonen vil bli stengt for å gi plass til to nye medlemmer av brannmannskapet og en splitter ny og mer moderne brannstasjon. Oppe på fjellet tar Penny med seg Georg, Mandy, Sarah og Jon på en tur til de gamle gruvene. Og midt ute på havet, hvor Charlie og kystvakten Ben holder til, dukker det plutselig opp en orkan som utvikler seg raskt og går rett mot Pontypandy.

Med nye medlemmer, en ny stasjon og et helt nytt kjøretøy, er brannmann Sam og resten av mannskapet alltid klare for å redde dagen!

Se traileren her:

Kikis budservice

Norgespremiere 15. juni. Animasjon / Barnefilm / Familiefilm. Tillatt for alle. 1 t. 43 min.
Arthaus
Et vakkert eventyr om en ung heks på søken etter sin plass i verden!

Når hekser fyller 13 år må de flytte hjemmefra, bli selvstendige og finne ut av hvilke evner de egentlig har. En fullmånekveld klatrer Kiki opp på sopelimen sin, og sammen med den snakkende katten Jiji reiser hun ut i den store verden som et flyvende bud.

Historien om den unge heksa Kiki er basert på en populær japansk barnebok av Eiko Kadono. Med nydelige tegninger og engasjerende fortellerkunst er KIKIS BUDSERVICE en av Studio Ghiblis mest folkekjære filmer.

Filmen er regissert av Hayao Miyazaki – en av grunnleggerne av Studio Ghibli og mannen bak mesterverk som MIN NABO TOTORO, CHIHIRO OG HEKSENE og PONYO PÅ KLIPPEN VED HAVET. Filmen lanseres på kino både med norske stemmer og i originalversjon.

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg