Her er ukens nye filmer på Krona Kino!


Spion i aksjon

Premiere 31. januar. Animasjon / Barnefilm / Familiefilm / Komedie 1 t. 42 min. 6 år

John Carew og Herman Tømmeraas dubber hovedrollene i Spion i aksjon.

Verdens beste spion blir forvandlet til en due og han blir avhengig av sin nerdete tech-offiser for hjelp.

Superspionen Lance Sterling (John Carew) og forskeren Walter Beckett (Herman Tømmeraas) er helt motsatt fra hverandre. Lance er elegant, stilig og selvsikker. Walter er… ikke det. Men det Walter mangler av sosiale ferdigheter gjør han opp for ved å være smart og oppfinnsom. Han skaper nemlig de fantastiske dingsene som Lance bruker på sine episke oppdrag. Når Lance blir forvandlet til en due, må de lære seg å jobbe sammen på en helt ny måte.

Klarer de ikke det er hele verden i fare.

Kjøp billetter til Spion i aksjon her. 

Sjekk traileren her:


Little Women

Premiere 31. januar. Drama / Romantikk 2 t. 14 min. Tillatt for alle

Nominert til 6 Oscar! Beste film! Beste manus! Beste skuespiller (Saoirse Ronan)! Beste birolle (Florence Pugh). Beste musikk! Beste kostyme design!

Med en fantastisk rollebesetning og en smart, sensitiv gjenfortelling av det klassiske kildematerialet, beviser Greta Gerwigs ‘Little Women’ at noen historier virkelig er tidløse.

Jo March reflekterer over livet sitt og forteller historien om March-søstrene – fire unge kvinner som bestemmer seg for å leve livet på egne premisser.

Kjøp billetter til Little Women her. 

Sjekk traileren her:


Parasitt

Premiere 31. januar. Drama / Thriller 2 t. 12 min. 15 år

En gullkantet Gullpalme-vinner! Nominert til 6 Oscars: Beste film, beste regi, beste manus, beste klipp, beste produksjonsdesign og beste internasjonale film!

Som første koreaner noensinne har Bong Joon-ho fått med seg den gjeve Gullpalmen hjem fra Cannes. Filmen vant Golden Globe for beste internasjonale film, og er nominert til hele 6 Oscars!

I PARASITT møter vi en familie på fire som bor i en nedslitt kjellerleilighet i byen. Utsikten er en glipe på gateplan mot et smug der bedrukne karer har for vane å late vannet. Med varierende hell tyvlåner de internett fra etasjen over, og for å få mat på bordet pakker de pizzaesker for en restaurantkjede i nærheten. På tross av samholdet og kjærligheten til hverandre, er det ikke stort til liv. Etter et besøk fra en venn av familiens sønn, åpenbarer det seg med ett en gyllen mulighet, en vei ut av elendigheten. Familien griper sjansen med begge hender. Etter regissørens eget ønske, skal ikke mer av handlingen røpes her. Dette er en opplevelse som nytes best uten å vite for mye på forhånd.

PARASITT er en sjangerlek av de sjeldne. Sømløst slynges man mellom varm humor, iskald thriller, familiedrama og samfunnssatire. Samtidig styrer den unna alle konvensjoner og klisjeer, slik at filmen umulig kan settes i bås. Gjør deg klar til en filmopplevelse uten sidestykke!

Kjøp billetter til Parasitt her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg