Dette er ukens premierer på Krona Kino.

Lørdag 5. mai inviterer også Krona Kino og Biblioteket til en heidundranes pærefest og om du klikker på denne linken, får du mer informasjon om den.

Se hele kinoprogrammet her. 

Den utrolige historien om den kjempestore pæra

Premiere 4. mai. Barnefilm 1 t. 18 min. 6 år

Elefanten Sebastian og hans beste venn, katten Mitcho, bor i den hyggelige havnebyen Solby. Her er alt lykkelig, frem til den dagen byens elskede borgemester forsvinner.

På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost som viser seg å være fra borgemesteren. Han skriver at han er strandet på en øde øy. I flasken ligger det også et lite frø som Sebastian og Mitcho planter, og i løpet av natten vokser det frem en kjempestor pære! Pæren bygges om til et skip, og Mitcho og Sebastian seiler ut på et spennende eventyr med pirater, sjødrager og spøkelser.

Det krever mye mot, men ingenting kan stoppe de to vennene som er fast bestemt på å finne den mystiske øya og hente borgemesteren hjem.

Kjøp billetter til Den utrolige historien om den kjempestore pæra her

Se traileren her:

 

I Feel Pretty

Premiere 4. mai. Komedie 1 t. 49 min. Tillatt for alle
Foto: Filmweb

Herlig og gjenkjennelig komedie med Amy Schumer. Hvordan forandre alt uten å endre noe? Etter en kraftig hodeskade økes Renees (Amy Schumer) selvtillit voldsomt, noe som gjør at hun møter verden med et spektakulært, om enn noe forkvaklet selvbilde.

I I FEEL PRETTY møter vi Renee, en vanlig kvinne som som de fleste sliter med usikkerhet og komplekser. Etter at hun slår hodet kaftig i en spinningtime våkner hun med et FANTASTISK selvbilde. Etter en titt i speilet føler hun seg som den vakreste skapningen på planeten og med denne nyvunne selvtilliten trer hun fryktløst ut i livet. Plutselig begynner ting å ordne seg for Renee, ny jobb, nye venner og mange nye muligheter.

Men hva skjer når hun forstår at utseendet hennes egentlig aldri forandret seg?

Kjøp billetter til I Feel Pretty her. 

Se traileren her:

Truth or Dare

Premiere 4. mai. Skrekkfilm / Thriller 1 t. 39 min. 15 år

En harmløs Truth or Dare-lek mellom venner, tar en skremmende vending når de én etter én blir hjemsøkt av en mystisk forbannelse. Svarer man ikke sant eller nekter å utføre handlingen man utfordres til, er straffen døden.

Kjøp billetter til Truth or Dare her. 

Se traileren her (obs 15 års grense):

 

 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg