bilSpiten har signert en ny sponsoravtale med Kongsberg Miners.

Bilforretningen bilSpiten har signert en ny treårig sponsoravtale med basketballklubben Kongsberg Miners.

Bakgrunnen for bilSpitens samarbeid med Miners er klubbens rolle og posisjon i Kongsberg og ikke minst deres engasjement i lokalmiljøet noe de viser for eksempel gjennom skolebasketprosjektet.

– Vi ønsker å være en del av bybildet i Kongsberg og gi tilbake til lokalsamfunnet gjennom å sponse idretten og Miners er kanskje den aktøren som for oss er den beste samarbeidspartneren, forteller Kjetil Måkestad, salg- og markedsansvarlig nybil hos bilSpiten.

En engasjert sponsor

bilSpiten støtter Miners i deres sportslige opplegg og sponser blant annet spillere med Ford-biler og gjennom konkurransen Ford Silvershot under hjemmekampene – hvor en tilskuer kan vinne en bil. 

Betyr mye for Miners. Foto: Simen Ljøterud

– Ford har en sporty profil, holdning og historie og passer godt inn i vårt sponsorat. Miners gjør god reklame for oss med å ha biler som er tapet opp med Miners og bilSpiten-logoer. Vi er tilstede på stadion hvor man kan vinne bil og litt sånn forskjellig, slik at vi føler oss som en sponsor som er litt annerledes.

– Samtidig er det utrolig moro å være med på den reisen med at basketballen har blomstret opp igjen her i Kongsberg, smiler han.

Kjetil understreker også at Miners aktive rolle i skolebasketprosjektet er en sentral del i sponsingen.

De gir mye tilbake til Kongsberg, spesielt for barn og unge. Avtalen gjør at Miners er i stand til å hjelpe aktive spillere og ikke minst ut mot skolebasketen i Kongsberg hvor de har behov for transport ut til skolene. På den måten får vi gitt tilbake til lokalmiljøene helt fra starten av hvor kanskje interessen for basketball begynner.

– Vi ønsker å ta en aktiv del i Miners viktige engasjement og ser frem til tre nye og spennende år, avslutter han.

De første kampene i årets BLNO-liga vil bli spilt 21.–23. september 2018.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg