Hele syv filmer har premiere på Krona Kino denne helgen!

Se hele kinoprogrammet her. 

Månelyst i Flåklypa

Førpremiere 14. og 15. september. Animasjon / Familiefilm 1 t. 20 min.

En spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder!

Solan og Ludvig-trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye, faktisk. Med hemmelige passasjerer og skjulte agendaer, kan det se ut som om ingenting går etter planen.

Regissør Rasmus A. Sivertsen er en av våre fremste animasjonsregissører, og han er også medeier i Qvisten Animation. Han står bak filmer som Pelle Politibil, Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin og de to tidligere Flåklypa-filmene som er produsert av Maipo.

Manusforfatter Karsten Fullu har lang erfaring fra scene, TV, radio og film. Han skrev bl.a. manus til Kurt blir grusom, og var også forfatter på de to andre filmene i Flåklypa-universet produsert av Maipo Film.

Produksjonsselskapet Maipo Film er Norges mestproduserende selskap innen spillefilm og har produsert filmer som Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa og Doktor Proktors prompepulver. Selskapet står også bak spillefilmene Staying Alive av Charlotte Blom og De nærmeste av Anne Sewitsky, Doktor Proktors tidsbadekar av Arild Fröhlich, samt Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa som hadde premiere i 2015.

Cornelia Boysen og Synnøve Hørsdal i Maipo er produsenter for denne tredje filmen fra Flåklypa-universet.

Kjøp billetter til Månelyst i Flåklypa her. 

Se traileren her:

Bli med bak kamera her:

 

Predator

Premiere 14. september. Spenning / Thriller / Action / Sci-Fi 1 t. 47 min. 15 år

Jakten er igang i Shane Blacks nyskapning av Predator-serien!

Nå er universets mest dødelige rovdyr sterkere, smartere og farligere enn noen gang. Kun et crew bestående av eks-soldater og en professor i evolusjonsbiologi kan forhindre det som kan bli slutten av menneskeheten.

Kjøp billetter til Predator her.

Se traileren her:

 

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

Premiere 14. september. Drama 1 t. 54 min. 12 år

Med Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara og Jack Black

Varm og morsom biopic om tegneserie-tegneren John Callahan. Etter en ulykke forstår John at han må slutte å drikke. På veien mot en edru tilværelse finner han ut at han har et talent for å lage morsomme, ofte kontroversielle tegneserier og dette gir ham en nytt forsøk på livet.

Kjøp billetter til Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot her. 

Se traileren her:

 

Searching

Premiere 14. september. Thriller 1 t. 42 min. 12 år

Er du forberedt på hva du vil finne?

David Kims (John Cho) tenåringsdatter, Margot, forsvinner en dag sporløst. Når han begynner å gå igjennom nettleseren og snakker med vennene hennes, oppdager han at datteren var mer hemmelighetsfull enn han trodde. Når politet ikke kommer opp med spor, setter han i gang en iherdig etterforskning på egenhånd. Men hver ledetråd fører ham nærmere en sannhet han kanskje ikke ønsker å få vite om. Isende thriller som utspiller seg via en dataskjerm og sosiale medier. Hyllet av kritikere som en av de mest nyskapende spenningsfilmene på lenge.

Kjøp billetter til Searching her. 

Se traileren her:

I Can Only Imagine

Premiere 14. september. Biografi / Drama 1 t. 50 min. 9 år

Den inspirerende og ukjente historien bak bandet MercyMe’s hitlåt «I Can Only Imagine» som har blitt den mest spilte moderne kristne sangen noensinne.

Bart Millard vokser opp I Greenville, Texas, hvor han opplever å bli både fysisk og mentalt mishandlet av sin far, Arthur. Når Arthur blir uhelbredelig syk finner han frelse ved å omfavne sin tro, og gjenoppdager kjærligheten han har for sin sønn. Flere år senere blir Barts vonde barndomstid og forholdet til sin far inspirasjonen han trenger for å skrive hitlåten «I Can Only Imagine» som vokalist i det kristne bandet MercyMe.

Som en gripende påminner om tilgivelsens kraft illustrerer «I Can Only Imagine» at ingen noen gang er for langt unna Guds kjærlighet – eller fra et evig liv i himmelen.

Kjøp billetter til I Can Only Imagine her. 

Se traileren her:

 

The Happytime Murders

Premiere 14. september. Action / Komedie / Krim 1 t. 31 min. 12 år

Et mordmysterium satt i en verden hvor mennesker og dukker eksisterer sammen, men dukkene blir sett på som annenrangs borgere. Når dukkene fra en 80-talls barne-tv serie blir drept en etter en, tar en tidligere politimann, som siden har blitt privatetterforsker, på seg saken.

Kjøp billetter til The Happytime Murders her. 

Se traileren her:

 

Leave no Trace

Premiere 14. september. Drama 1 t. 48 min. 6 år

Fra regissøren av «Winter’s Bone».

Tenåringsjenta Tom (Thomasin Harcourt McKenzie) og hennes far Will (Ben Foster) har i flere år bodd uoppdaget i Forest Park, et digert skogsområde ved grensen til Portland, Oregon. Ved en tilfeldighet blir de oppdaget og tatt hånd om av et lokalt sosialtjenestebyrå, som sørger for at de har arbeid og husly. De forsøker å tilpasse seg sine nye omgivelser, men en brå avgjørelse sender dem ut på en farlig ferd ut i villmarken på jakt etter fullstendig frihet. Snart må de konfrontere sine motstridende behov: Toms ønske om å være en del av et samfunn, og Wills trang til å være avskåret fra det.

Kjøp billetter til Leave no Trace her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg