Ukens premierer på Krona Kino har noe for alle og enhver.

Sjekk hele kinoprogrammet her.

De utrolige 2

Førpremiere 17. – 19. august. Animasjon / Barnefilm / Familiefilm 2 t. 5 min. 6 år

I «De Utrolige 2» blir Helen oppfordret til å lede en kampanje for å bringe Superheltene tilbake, mens Bob navigerer det daglige heroiske og «normale» hverdagslivet hjemme med Voletta, Dash og baby Jack-Jack – hvis superkrefter er i ferd med å bli oppdaget.

Deres oppdrag sporer av i det en ny skurk dukker opp med et brilliant og farlig plot som truer alt. Men familien Parr viker ikke unna for en utfordring, spesielt med Frozone ved deres side. Det er det som gjør denne familien så Utrolig.

Kjøp billetter til De Utrolige 2 her. 

Se traileren her: 

Equalizer 2

Premiere 17. august. Action / Krim / Thriller 2 t. 15 år

Denzel Washington er tilbake som hevneren Robert McCall.

Når en av de nærmeste vennene til Robert McCall (Denzel Washington) blir myrdet, tar han opp jakten på de skyldige.

Robert McCall lever en tilsynelatende stille tilværelse, men i det skjulte hevner han seg på alle de som begår urett. Når hans aller nærmeste venn, Susan Plummer, blir myrdet, må han bevege seg ut fra skyggene for å finne gjerningsmannen. Men gamle spøkelser fra fortiden forfølger ham, og konspirasjonen strekker seg lengre enn han aner.

Kjøp billetter til Equalizer 2 her. 

Se traileren her:

The Spy Who Dumped Me

Premiere 17. august. Komedie 15 år

Hva gjør du når ekskjæresten din viser seg å være en internasjonal spion?
The Spy Who Dumped me forteller historien om Audrey (Mila Kunis) og Morgan (Kate McKinnoon). To bestevenninner som ufrivillig blir viklet inn i en internasjonal konspirasjon når Audreys ekskjæreste uventet dukker opp i leiligheten deres med en gjeng dødelige leiemordere i hælene.

Det viser seg at han egentlig er en spion, og de to venninnene ender opp på flukt gjennom Europa, fra leiemordere og en mistenkelig, men sjarmerende britisk agent, mens de klekker ut en plan for å redde verden.

Kjøp billetter til The Spy Who Dumped Me her. 

Se traileren her:

Megalodon

Premiere 17. august. Action / Grøsser / Sci-Fi 1 t. 53 min. 12 år

Et dyptvannsfartøy har blitt angrepet av et massivt monster som man trodde var utryddet… Nå er mannskapet fanget på bunnen av stillehavet.

Jonas Taylor (Jason Statham) er en dypvanns-redningsdykker som mener han har sett dette monsteret flere år tidligere. Nå må han se frykten i øynene igjen og risikere sitt eget liv for å redde de som er fanget på bunnen, fra den forhistoriske haien kjent som Megalodon.

Kjøp billetter til Megalodon her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg