Treffsikker? Da kan du vinne bil!

Øivind Lundestad. Foto: Magnus Bjørnnes/3600.no
Øivind Lundestad. Foto: Magnus Bjørnnes/3600.no

Torsdag kan du sikre deg ny bil på Kongsberg Miners’ hjemmekamp i Kongsberghallen. Ford SilverShot gir deg muligheten. 

Er du heldig og flink til å kaste en basketball, kan du kjøre hjem med et stort glis og en kliss ny Ford Ranger Wildtrack fra bilSpiten etter Miners’ hjemmekamp torsdag.

https://youtu.be/h8GJDeLo67s

– Dette er en kul konkurranse som gjør opplevelsen av en basketkamp enda mer spennende, sier Øivind Lundestad (25), en av profilene på Kongsberg Miners.

– Vi trekker ut en tilfeldig tilskuer som får muligheten til å vinne en bil. På 30 sekunder må du treffe med fire skudd. Ett rett under kurven, ett fra straffemerket, en trepoenger og ett fra midtbanen. Ikke enkelt, men likevel fullt mulig, sier Lundestad.

Følg Kongsberg Miners på Facebook

Ford SilverShot arrangeres på seks av Miners’ hjemmekamper gjennom sesongen.

Fet premie: Marius Spiten-Nysæter er salgssjef Ford hos bilSpiten. Foto: Bjørn Isaksen
Fet premie: Marius Spiten-Nysæter er salgssjef Ford hos bilSpiten. Foto: Bjørn Isaksen

– bilSpiten er stolt hovedsponsor av Kongsberg Miners, sier Marius Spiten-Nysæter, salgssjef Ford.

– Bakgrunnen for samarbeidet med Miners er deres rolle og posisjon i Kongsberg, og ikke minst deres engasjement i lokalsamfunnet – noe de viser for eksempel gjennom skolebasket-prosjektet der Øivind Lundestad er prosjektleder, sier Spiten-Nysæter.

– Basket er en nervepirrende idrett, og med Ford SilverShot håper vi å kunne bidra med enda mer spenning for publikum.

Hva skjer hvis en heldig vinner stikker av med bilen allerede i første kamp?

– Da er konkurransen over for denne sesongen, sier Marius Spiten-Nysæter.

Kongsberg Miners kjemper helt i toppen i BLNO og har bare tapt én av sine første åtte kamper. Med ny seier over Asker Aliens førstkommende torsdag ser det virkelig lyst ut for hjemmelaget.

Miners spiller sin første midtukekamp for året når de er verter for Asker Aliens i Kongsberghallen torsdag 17/11. Lagene møttes sist i serieåpningen i slutten av september – i en kamp hvor Miners dro det lengste strået. Siden den gang har Aliens styrket stallen med en amerikansk point guard som komplimenterer en atletisk og energisk Asker-stall. Dette blir en spennende kamp mellom to spennende lag, står det å lese på Facebook om kampen.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg