Man behøver ikke å kjøre kjedelig bil selv om man har små barn

Fornøyd Fordfamilie. Foto: Hyunjung Kim

De unge småbarnsforeldrene Martine Stavland og Petter Campbell Haugland får litt hverdagsluksus med sin Ford Focus Titanium, og det for en rimelig penge!

– Martine er oppvokst i en familie der Ford har vært en selvfølge, så da hun og samboeren skulle kjøpe sin første familiebil var valget enkelt – det ble en Ford, forteller mamma Martine entusiastisk.

Les også: Hos bilSpiten står de klare for å yte det beste. 

Martine og Petter har en voksende familie. Snart har de tre barn på under 3 år. Da er det å velge bil en prosess med mange praktiske hensyn, men det er også viktig at bilen er komfortabel, og samtidig ser sportslig og luksuriøs ut.

Med en Ford Focus i Titaniumversjon får man oppfylt både det praktiske og estetiske, til en veldig god pris – noe som er et viktig punkt i en fase der man starter familie.

– Vi er veldig fornøyd med ekstrautstyret, som blant annet lys langs gulvet inne i bilen. Det er spesielt fint å ha da man må plukke opp leker, votter eller smukken som har falt ned, forteller moren.

Paret bor sentralt i Kongsberg, og klarer seg fint med én bil – men det blir mye småkjøring rundt i byen med inn og utpakning av bilen i en hektisk hverdag som småbarnsforeldre.

Det er helt nødvendig at man lett får plass til alt man trenger – derfor var romslighet et sentralt punkt da det gjaldt deres bilvalg.

– Det er god plass til hverdagsbruk med vogn, barneseter, handleposer og andre nødvendigheter, så vel som da man skal pakke bilen med alt man trenger til lengre turer med familien.

Et godt og viktig bilsete for barna er også viktig. BeSafe kan kjøpes hos bilSpiten.

Saken fortsetter under bildene.

Godt med plass. Alle foto: Hyunjung Kim

Kalde vintre!

Kongsberg har kalde, lange og mørke vintreog med en liten en som kommer nå på vinterhalvåret, er det veldig fint å kunne forvarme bilen med «dieselvarmer» – og varme i rattet er ikke heller å forakte for sjåføren.

– Bilen er forhjulsdrevet og vi ble også positivt overrasket over at de bratteste bakkene opp til Blefjell gikk som en lek, sier Petter.

Det er også viktig med sikkerhet!

Bilen er utstyrt med sensorer foran og bak – noe som er fint ved blant annet rygging og parkering. Det er også automatisk bremsesystem med «auto stop» funksjon, om ulykken først skulle være nær.

– Denne har vi heldigvis sluppet å teste ut, annet enn da man kommer for nære garasjeveggen! I tillegg har Ford Focus har også kommet bra ut i sikkerhetstester, noe som er viktig for oss, forteller paret fornøyd mens de gir barna middagsmaten.

Man behøver ikke å kjøre kjedelig bil selv om man har små barn!

De valgte å gå for en enkel sort farge på bilen som fremhever kontrasten med rød bremsecaliper, som er et spesielt trekk ved Titanium styling, som gir et ungdommelig og friskt utrykk.

– Jeg er også veldig fornøyd med momentet på bilen, med sine 120 hestekrefter er den sprek nok i massevis for vårt bruk.

Ford tilbyr en rekke størrelser, som passer forskjellige livssituasjoner. Fra den lille Ford Fiesta, til hva Martine og Petter kanskje trenger i fremtiden da barna blir eldre med en enda romsligere S-MAX, men én ting er sikkert – Ford blir det uansett!

Lyst til å prøvekjøre? Ta kontakt med bilSpiten på www.bil-spiten.no

Les også: 

Verkstedmesterne: Stian Berntzen hos bilSpiten

 

 

3600.no

Se alle innlegg