For første gang på Kongsberg

Foto: Tine Poppe

28. mai skal flere hundre snart ferdige ingeniørstudenter viser «hva de er gode for».

Tekst: Jan-Henrik Kulberg

I år arrangeres den store teknologimessen USNexpo 2019 for første gang på Kongsberg.

På menyen står nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi idet flere hundre snart ferdige ingeniørstudenter den 28. mai skal vise «hva de er gode for».

USNexpo er en viktig møteplass for næringslivet og ingeniørstudenter, og publikum får oppleve naturfag, fysikk og matematikk i praksis.

Teknologimessen er et av årets høydepunkter hvor du får se resultatene av intenst, kreativt og faglig arbeid fra våre ingeniørstudenter. Messen skal vekke nysgjerrighet hos både fremtidige studenter, potensielle arbeidsgivere og publikum generelt.

USNexpo er spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv. Mange av prosjektene er utført på oppdrag fra eksterne oppdragsgivere, som viser at Universitetet i Sørøst-Norge har nær kontakt og godt samarbeid med industri og næringsliv.

Ingeniørstudentene gleder seg til å vise hva de har utviklet, og hovedprosjektene presenteres på ulike stands på campus gjennom hele denne dagen.

USNexpo arrangeres i år for første gang ved campus Kongsberg. Messen arrangeres også ved campusene Vestfold og Porsgrunn samme dag.

Velkommen til en spennende arena for teknologiprat, idéutveksling og teknologiske nyvinninger. 28. mai. 

10:00 – 10:15: Offisiell åpning
10:00 – 15:00: USNexpo utstilling

3600.no

Se alle innlegg