Folk på Kongsberg: Erin Haugen

Gjennom vår serie Folk på Kongsberg deler vi historier fra våre innbyggere, for vi har alle en historie å fortelle.

Denne gangen har vi møtt Erin Haugen. 

Erin er opprinnelig fra Canada, men stortrives i Kongsberg. Foto: Siw Torsteinsen.

Hva synes du er det beste med å bo på Kongsberg?

– Jeg synes Kongsberg er helt super på mange måter. Akkurat stor nok, men ikke for stor. Jeg flyttet hit fra en storby i Canada etter at jeg ble sammen med mannen min, og jeg synes at Kongsberg var veldig fin allerede da. Det er bra at det ikke er så langt til Oslo, men jeg har samtidig blitt mer glad i å bo på et litt mindre sted.

– Det jeg kanskje synes er aller best med Kongsberg er at vi har skisenter her, det er bare helt fantastisk! Føler meg ekstra heldig når jeg kan ta noen turer på brett før jeg skal begynne på jobb, eller i helgene med datteren min og familie og venner.

Hva opptar/engasjerer deg for tiden? 

– Akkurat nå er det min nye jobb som leder for et helt nytt yogasenter her i byen, Sense Yoga. Det har vært mye jobbing med å pusse opp og få det klart, men nå er det åpnet og jeg har fått inn en helt super gjeng med yoga instruktører.

– Det er utrolig gøy å få jobbe med det jeg brenner for. I tillegg jobber jeg som personlig trener og ernæringsrådgiver, så hverdagen min er både variert og aktiv. Utenom jobb driver jeg med bueskyting med IL Skrim Bueskyttere, og har blitt hekta å stå på både longboard og snowboard.

Inspirasjonskilder

Hvem beundrer du, og hvorfor?

– Åh, her er det mange, men jeg må nevne bestevenninnene mine. Har en liten gjeng hvor alle har sine utfordringer med barn, og noe sykdom osv. Men de står på og inspirerer meg hver dag. Etter at jeg traff disse damene så føltes det veldig som Kongsberg ble hjemme for meg, med både familie og venner her.

– Moren min og søsteren min i Canada er også to damer jeg ser veldig opp til som gjør absolutt alt for barna og familiene sine.

Vil du dele en historie fra det siste året som gjør deg ekstra takknemlig?

– At jeg har fått drømmejobben her på Kongsberg er nok det jeg har vært veldig takknemlig for i det siste. De nye kollegene mine er bare helt rå, særlig Hilde og Wenche som tør å satse stort når de skal gjøre noe nytt.

– Jeg føler jeg har fått en helt ny gjeng med venner gjennom jobben også, og det er jeg veldig glad for. Og det å kunne hjelpe folk til en sunnere livsstil, det finnes ikke noen bedre følelse enn det.

Namaste!

Interessen for yoga startet tidlig for Erin, og hun har nå praktisert det i mange år. Foto: Siw Torsteinsen.

3600.no

Se alle innlegg