Folk på Kongsberg: Emilie Kampen Kolberg

Emilie Kampen Kolberg skal gi ungdommen en stemme i Kongsberg. Foto: Anniken Tangerud

18 år gamle Emilie Kampen Kolberg er vår nye ung/Vi bryr vårs-redaktør.

Avgangselev på allmennlinja til Kongsberg videregående skole er nå vår nye ung/Vi bryr vårs-redaktør. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Hvem er Emilie Kampen Kolberg?
Det må være det vanskeligste spørsmålet jeg har fått på lenge. Men Emilie Kampen Kolberg må vel være en som bryr seg, men også en som stresser alt for mye.

Hva synes du er det beste med å bo på Kongsberg?
Byen er ikke for stor, men heller ikke for liten. Selv om man ikke kjenner alle, så veit man som regel hvem folk er og det er mulig å slå av en prat med de fleste.

Hva opptar/engasjerer deg for tiden?
Nå om dagen går det veldig mye i skole og russestyret, samt venner. Men det som nok tar mest tid er et veldedighetsløp for Mental Helse Ungdom jeg arrangerer i Kongsberg sentrum den 6. april.

Hvem beundrer du og hvorfor?
Dette er vrient å svare på, for jeg beundrer så mange. Jeg ser opp til alle som går på videregående. De jobber hardt og går igjennom et enormt press. Men skal jeg snevre det inn, må det nok være mine foreldre, og mine to bestevenninner. Disse er nok de jeg ser mest opp til. Kanskje det er fordi jeg vet så mye om venninnene mine, og at jeg ser alt foreldrene mine gjør. Men de fire er virkelig noen jeg ser opp til.

Vil du dele en historie fra det siste året som gjør deg ekstra takknemlig?
Haha, nå har jo jeg så dårlig hukommelse. Men, noe som gjør meg veldig takknemlig er når folk ser hva en annen person gjør og setter pris på det. En hendelse som skjedde nå for litt siden var at en kompis sendte meg melding og bare sa at jeg gjør en utrolig bra jobb. Ting som det betyr mye, og det blir jeg veldig takknemlig for.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg