– Føler jeg har fått drømmejobben

Victoria Johansen er det nye tilskuddet i Tema Innovasjon.

I 2016 etablerte Tor Magnus Anfinsen selskapet Tema Innovasjon i Kongsberg. Det har den entusiastiske bedriftslederen ikke angret et sekund på.

Les også: Sa opp jobben og fulgte intuisjonen

I dag har de vokst til fire ansatte og består av tre avdelinger: Tema Rådgivning, Tema Foto og Tema Forskning og Utvikling (F&U), og er en ledende bedrift innen foto, rådgivning og innovasjon i Kongsberg.

Det nyeste tilskuddet på Temastammen er 25 år gamle Victoria Johansen. Victoria jobber som fotograf i Tema Foto og har på mange måter kapret drømmejobben.

– Jeg er veldig kreativ av meg og for seks år siden oppdaget jeg at jeg hadde en lidenskap for fotografi, innleder Victoria entusiastisk.

Victoria flyttet til bergstaden ved Lågen for syv år siden for å være lærling som CNC-operatør i K-Tech. En tid hun husker som svært spennende.

– Men jeg var ganske ensom, så for å finne på noe å gjøre, kjøpte jeg meg et kamera og begynte å ta bilder på fritiden. Det var virkelig noe jeg elsket, mimrer 25-åringen.

Det tok ikke lang tid før hun møtte samboeren Raymond Utskot og etter hvert de to fikk sitt første barn sammen. I dag er de fire: Victoria, Raymond og de to guttene Oscar (4) og Odin (2) og bor på en idyllisk plass på Hostvet .

Saken fortsetter under bildet.
Foto: Victoria Johnsen

Det var gjennom lidenskapen hun møtte sin nye sjef i Tema Innovasjon: 

– Ikke lenge etter at jeg kjøpte mitt første kamera, meldte jeg meg inn i fotoklubben. Det var der jeg møtte Tor Magnus. Han meg, likte bildene mine og så talentet mitt, forklarer hun varmt.

Det gløder i øynene hennes da vi kommer inn på det å ta bilder. Dette er tydelig noe hun brenner for.

Gjennom fotoklubben fikk hun i 2011 tilgang til et studio hvor hun lærte seg det meste selv. Tor Magnus lærte henne allsidigheten.

– Vi utvekslet mye sammen: ideer, tanker, kreativitet, og jeg lærte enormt mye. I min nye jobb gjør vi dette sammen hver eneste dag. Etter å ha vært fotograf alene i mitt eget selskap, Victorias Foto, i fire år, er det en helt ny hverdag, smiler hun.

Saken fortsetter under bildet.
Lever av lidenskapen sin. Fra venstre: Victoria Johansen, Terje Dalseng og Tor Magnus Anfinsen. Foto: Tema Innovasjon

Hva er det beste med å ta bilder?

– Å fange livet! sprudler Victoria og fortsetter like entusiastisk:

– Gjennom kameralinsen foregår det så mye vakkert i utsnittet og jeg forsøker å forevige det. Det handler om å fange følelser, emosjonelle uttrykk, mennesker. Samtidig gir fotografiet deg en mulighet til å bevare de vakre øyeblikkene for andre.

Victoria elsker å ta bilder av mennesker og dyr, spesielt barn.

– Det er noe genuint vakkert og ekte i det å fotografere mennesker i sine naturlige situasjoner – som de er. Jeg føler jeg har fått drømmejobben

I sin ny jobb som fotograf i Tema Foto er arbeidstiden svært fleksibel.

– Jeg styrer dagene som jeg vil – og jobber etter kundenes behov. Mitt motto er at jeg,  uansett hvem som kommer inn døren med et oppdrag, skal ta de fine bildene de ønsker å fange og som de blir fornøyd med – for en god pris.

– Det er det som gjør foto så spennende og gøy! avslutter Victoria.

Vil du vite mer? Ta kontakt med Victoria på telefon 92016788 eller besøk nettsidene deres her: temafoto.no

 

 

 

 

 

Del og lik!
  • 167
  •