Afterski-tendenser på Gamle Norge med ”Katastrofe”

– Flytting til Kongsberg er allerede meldt – for her er det skikkelig trøkk!

Band: Katastrofe
Hvor: Gamle Norge
Når: Onsdag 23. mars 2016
Publikum: 350

Det er ikke alle som har tatt påsken på fjellet i år. Store deler av lokalbefolkningen nyter påsken hjemme i byen og mange tok turen til Gamle Norge for en dose «Katastrofe» – som spilte opp til Kongsbergs svar på afterski. Stinn brakke og topp stemning.

Dette kvalifiserte, selv om skibuksa, slalomstøvla og hjelmen trolig nok aldri ble lufta i Funkelia tidligere på dagen. Det var bånn gass fra 00.30 med full trøkk og allsang fra første strofe. «Møkkamann» var første låt ut – dette selvfølgelig i en heftig remiks som dundret mellom veggene i det fulle lokalet, før bandet dro rett over i «Bleik og sur». Mulig det er en del bleike folk på denne tiden av året blant publikum – men det var absolutt ingen sure miner å se på Norge onsdag kveld. Det ble kjørt rett over i «Macarena», og stemninga var jevnt på topp da Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen meddelte at: – flytting til Kongsberg allerede er meldt – for her er det skikkelig trøkk!

Med tekster som «Si ja» og «Elektrisk» så skjønner vi at dette er rein moro med høy harryfaktor, direkte fra Fredrikstad. Det var ikke tvil om at de klarte å dra med noe av stemninga de har gående der borte ved svenskegrensa med til Kongsberg. Da spørsmålet ble stilt fra scenen om noen inviterte til Nach i kveld – det var ikke til å ta feil av – samtlige stilte bopelen til disposisjon til påskefest ut i de små morgentimer.

 

3600.no

Se alle innlegg