Snart utsolgt i hele 3 saler. Fredag den 10. februar blir det dampende hett på Krona.

Billettsalget til oppfølgeren av fjorårets lidenskapelige suksessfilm, Fifty Shades of Grey, har gått som varmt hvetebrød og kinosjefen Even Thunes Jensen ble til slutt nødt til å bruke alle de tre kinosalene for å huse de mange sultne filmgåerne.

Men for de av dere som ikke er fristet av en erotisk thriller, finnes det alternativer, altså.

Se hele kinoprogrammet her. 

FIFTY SHADES DARKER

awake
Ikke så verst å våkne til et sånt syn. Foto: Universal

Bok nummer to i E. L. James’ bestselgende Fifty Shades-serie er nå klar for kinolerretet. Anastasia forsøker å gå videre med livet og glemme den heftige romansen med Christian. Men da en angrende Christian oppsøker henne, kommer de sterke følelsene til overflaten igjen. De innleder et nytt forhold, men denne gangen på mer likeverdige premisser. Mens Christian forsøker å tøyle sine indre demoner, begynner Anastasia å innse at det finnes sjalu kvinner i hans fortid som vil gjøre alt i sin makt for å rive dem fra hverandre.

Kjøp billetter til Fifty Shades Darker her. 

Se en utvidet trailer her:

 

LEGO BATMAN-FILMEN

batman
Holy Batmobile, Robin. Foto: Filmweb

Den selverklærte ledende mannen i LEGO FILMEN – Batman – er nå stjerne sin helt egne spillefilm.

Det er i ferd med å skje forandringer i Gotham by. Hvis Batman vil redde byen fra Jokeren sin grufulle plan om overtakelse, må Batman lære seg å samarbeide med andre.
Både den nye politisjefen, Barbara Gordon, sin trofaste butler Alfred, og gutten han nettopp har adoptert, Robin.

LEGO BATMAN FILMEN er laget av teamet bak LEGO FILMEN.

Kjøp billetter til Lego Batmanfilmen her

Se traileren her:

 

MOONLIGHT

Nominert til hele 8 Oscar. Foto: Filmweb

MOONLIGHT er et grensesprengende og intimt portrett av en ung svart manns liv fra barndom til voksen alder i et tøft strøk i Miami. Filmen følger hans kamp om å finne sin plass i verden, og er en tidløs historie om menneskelig kontakt og om de øyeblikk, mennesker og krefter som former våre liv og gjør oss til den vi er.
Nominert til 8 Oscars!

Kjøp billetter til Moonlight her.

Se traileren her:

 

JOHN WICK: CHAPTER  2

Ikke noen blå eller røde piller her. Men Keanu Reeves og Laurence Fishburne møtes igjen i en ny actionfilm. Foto: Filmweb

Etter å ha hevnet seg på den russiske mafiaen som drepte hunden hans planlegger John å fortsette et rolig, tilbakretrukket liv. Planene går i grus når den italienske gangsteren Santino D’Antionio (Riccardo Scamarcio) dukker opp og tvinger han til å betale tilbake en gammel tjeneste. John blir tvunget ut av pensjonisttilværelsen og må reise til Roma for å fullføre oppdraget – å drepe Santinos egen søster mens han samtidig må unngå å bli offer for noen av verdens farligste leiemordere.
John Wick 2 er regissert av Chad Stahelski («John Wick») og skrevet av Derek Kolstad («John Wick», «The Following»). I rollene finner vi Keanu Reeves, Common («Selma», «Run All Night»), Laurence Fishburne («The Matrix»), Riccardo Scamarcio («Burnt»), Ruby Rose («Orange is the New Black), Lance Reddick («John Wick»), John Leguizamo («Moulin Rouge», «Romeo + Juliet») og Ian McShane («Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», «Deadwood»).

Kjøp billetter til John Wick: Chapter 2 her. 

Se traileren her:

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg