4 spennende boliger til salgs

På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Den lokale kunnskapen er gull verdt

Oppskriften på et godt boligsalg er erfarne meglere som kjenner nærområdet i Kongsberg. De lokale meglerne fra Eiendomsmegler 1 Kongsberg kjenner markedet, har erfaring og lokalkunnskapen som kan gi deg et trygt boligkjøp.

Under ser du et utvalg boliger Eiendomsmegler 1 på Kongsberg har til salgs akkurat nå. 

Risteigen/Stertebakke. Syd-/vestvendt enderekkehus med 2 stuer, 2 bad, 3 soverom og garasje. God solgang og nærhet til sentrum.

Velkommen til Sophus Lies vei 32 A, et innbydende enderekkehus med vestvendt beliggenhet og flott utsikt mot Knuten og Kongsberg skisenter. Boligen holder en gjennomgående god standard og er plassert på solsiden med gangavstand til byen! Boligen er innbydende og har store vinduer som avgir mye lys samt åpen og luftig planløsning! Verdt å se!

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg Vest. Myrløkka. Innbydende og delikat 3-roms leilighet nær Kongsberg Teknologipark og Krona. Garasje og stor, felles takterrasse.

Velkommen til Christian IV des gate 35 E. Leiligheten ble renovert i 2009, og fremstår som en lys og innbydende 3-roms leilighet som kan flyttes rett inn i! Nærhet til Kongsberg Teknologipark og Krona – perfekt pendlerbolig eller studentbolig for 2 studenter, eller som førstegangskjøp. Velkommen på en hyggelig visning!

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Frydenbergåsen. Meget flott halvpart av tomannsbolig fra 2016. Boligen inneholder blant annet to bad, to stuer og tre soverom.

Tjernsløkka 2A er en innholdsrik bolig som strekker seg over to etasjer. Boligen er fra 2016 og har en gjennomført god standard med blant annet vannbåren gulvvarme i begge etasjene. Boligen har en stor og flott takterrasse som er oppdelt i flere avdelinger med utekjøkken, spisegruppe og sofagruppe. Boligen ligger i et nyetablert boligfelt på Frydenbergåsen. Dette er et barnevennlig område med kort vei til både barnehage og skole. Kjennerudvannet ligger en kort gåtur unna med flotte bademuligheter og turstier.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Skavanger. Pen 3-roms selveierleilighet i 1. etasje med vannbåren gulvvarme. Parkeringsplass i carport.

Leiligheten er fra 2012 og fremstår som godt vedlikeholdt. Deler av leiligheten ble pusset opp i 2016 hvor det ble lagt ny tapet og maling på vegger samt nye gulvoverflater i de fleste rom. Boligen ligger i et nytt og populært boligområder på Skavanger med nærhet dagligvare, treningssenter, barnehage, skole, skog og friområder.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg