2 spennende boliger til salgs

På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Den lokale kunnskapen er gull verdt

Oppskriften på et godt boligsalg er erfarne meglere som kjenner nærområdet i Kongsberg. De lokale meglerne fra Eiendomsmegler 1 Kongsberg kjenner markedet, har erfaring og lokalkunnskapen som kan gi deg et trygt boligkjøp.

Under ser du et utvalg boliger Eiendomsmegler 1 på Kongsberg har til salgs akkurat nå. 

RaumyrEnebolig over 2 plan med frittstående dobbelgarasje og gangavstand til sentrum

Eiendommen ligger fint og sentralt til i et eldre, etablert og populært boligstrøk på Raumyr.
Her er det kort avstand til skole, barnehage og Kompetansesenteret, skog- og friareal, samt gangavstand til sentrum. Eiendommen grenser både mot Prahms gate og mot Olavs gate.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg sentrum. 3-roms selveierleilighet med kort vei til alle av sentrums fasiliteter. Parkeringsplass i felles garasjekjeller.

Fin leilighet beliggende midt i Kongsberg sentrum med kort vei til blant annet butikker, spisesteder og Kongsberg knutepunkt med gode tog- og bussforbindelser.
Leiligheten ligger i 3. etasje, og bygget har tilgang til heis fra både inngangspartiet og fra garasjekjelleren. Tilhørende leiligheten følger parkeringsplass i felles garasjekjeller.

Leiligheten inneholder romslig entré/gang, flislagt bad, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong og to soverom. Det er også bod i leiligheten samt låsbar bod i garasjekjeller.

Velkommen til Kongens gate 14!

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg