Fire steder å henge i Kongsberg – del 2

Kongsberg er en by med mange steder å være. Vi lagde en sak om fire av våre favoritter, og her er fire til.

Les også: Fire spennende steder å henge i Kongsberg – del 1. 

Tekst: Hanna Sundling og Benjamin Holter

Ohana

Ungdomskafeen Ohana åpnet i oktober 2001, og har siden den gang vært et sted der ungdommer kan komme og ha det morsomt sammen med andre jevnaldrende. Klubben er for de mellom 13 og 20, og det er mye å finne på. Kafeen har også rimelige priser, og et hyggelig sted å være. I det siste har det også vært arrangert slik at man kan se fotballkampene sammen på klubben!

Du finner den ved siden av / bak Rema1000 i Stasjonsbakken.

Les også: Ohana: vi er en stor familie. 

Raumyrbanen

Fotballbanen er et fint sted å være hvis man ønsker å være litt aktiv nå i sommer. Det er både basketballkurver og sykkelbane utenom kunstgressbanene, og det er masse plass å løpe på. Da er det bare å ta med venner og ha det gøy sammen! Her fant vi en annen handlevogn, som vi kjørte litt rundt i. Det ligger også ofte fotballer igjen etter andre besøkende, men ta helst med din egen for sikkerhets skyld.

Biblioteket

Biblioteket ligger på Krona på Vestsiden. Her kan man kan låne mye mer enn bare bøker; filmer, CD-er, instrumenter og spill (for å nevne noe). Det er uendelig mye forskjellig som man kan underholde seg selv med. Det er massevis av steder å sitte og ha det fint med andre, for folk i alle aldre.

Fosseparken (nede ved Mølla)

Nede ved Energimølla, like ved Lågen, er det en liten park. Parken er godt likt av mange forskjellige fugler, spesielt ender. Den tilbyr en fin utsikt over elva, og er et fint og rolig sted å være, både alene og med venner.

 

3600.no

Se alle innlegg