Fire spennende steder å henge i Kongsberg – del 1

Nå som sommeren er på det varmeste er det bra det er mange steder i Kongsberg der man kan både slappe av og ha det gøy!

Tekst: Hanna Sundling og Benjamin Holter

Skateparken

Bak ved Tinius Olsen Videregående ligger det en skatepark. Den har blitt noe slitt med årene, men det er fortsatt et spennende sted å være. Selv hvis du ikke skater, kan du klatre på skaterampene, så lenge du ikke er i veien for noen, eller lese hva folk har tagget rundt omkring. Vi fant også en gammel handlevogn, som vi hadde mye moro med.

Senteret

Kongsberg har ett kjøpesenter, og at det er fint er det ikke tvil om!

Her er det mye å finne på; du kan sitte og spise, gå rundt og prate, eller shoppe til krampa tar deg i butikkene. Man kan også søke ly der inne hvis været er kjipt, og er du liten nok kan du kjøre den bittelille lekebussen som står mellom K.I.S og Telia. Det er også mulig å kjøre den hvis man ikke er så liten også, men det ville vi ikke anbefalt.

Magasinparken

Magasinparken ligger rett ved Lågen, og er et ideelt stoppested hvis du har tenkt å deg en tur langs elva. Fra parken har du utsikt over fossen, og det er store sjanser for at det dukker opp noen ender du kan hilse på. I parken er det også et klatrestativ, husker, og mange benker du kan sitte og slappe av på. Det er et veldig fint sted å være nå på sommeren!

Lekeplassen ved Kølabånn

Lekeplassen ved gamle kroa i Kølabånn (Dolly Dimples og Big Horn Steakhouse) har mange forskjellige ting å leke både med og på: du kan spille minigolf, trene på treningsapparater, spille fotball i den lille ball-bingen, hoppe på tjukkasen, klatre i tårnet og mye mer. Her er det noe å finne på for nesten alle.

3600.no

Se alle innlegg