Fredag 2. juni er det duket for hele fire ferske Norgespremierer på Krona Kino.

Kinoen i Kongsberg kan friste med en bred meny denne helgen. Fra de som ønsker en lettkledd actionkomedie om strandløvene med de røde badedraktene eller en vakker animasjonsfilm, til de av oss som er håpløst forelsket og ønsker å se en kjærlighetshistorie helt utenom det vanlige.

Se hele kinoprogrammet her. 

NORGESPREMIERE: BAYWATCH

«Baywatch» byr på muskelspill, dype utringer, action og humor i skjønn forening! Foto: United International Pictures

Premiere fredag 2 juni.

Mitch (Dwayne Johnson) er den store badevaktkongen i California. Når den selvgode nykomligen, Matt (Zac Efron), blir medlem av Baywatch-teamet til Mitch er det duket for konflikter. Samtidig får de snusen i en smuglerring som opererer i strandområdet. Mitch og Matt må legge forskjellene sine til side og få med seg resten av Baywatch-gjengen på etterforskningen. Ikke gå glipp av dette herlige gjensynet med klassiske Baywatch i helt ny (bade)drakt!

Kjøp billetter til Baywatch (2017) her. 

Se traileren her:

NORGESPREMIERE: MILO – MÅNENS VOKTER

Foto: Selmer Media

Premiere fredag 2 juni.

Fra skaperne av «Den lille prinsen» kommer «Milo – månens vokter», en nydelig og spennende animasjonsfilm for hele familien.

I en magisk verden blir Milo, en rampete faun, valgt som vokter av månen. Men på hans aller første dag som vokter klarer han å miste den. En underjordisk demon utnytter seg av Milos katastrofale start som vokter, og stjeler solen. Uten månen og solen finnes det ingen balanse! Sammen med Solar, solens vokter, og Glimt, reiser Milo ut på en spennende og utfordrende reise for å vinne tilbake det de har mistet.

Kjøp billetter til Milo – Månens vokter her. 

Se traileren her:

 

NORGESPREMIERE: THE SENSE OF AN ENDING

Foto: SF Studios

Premiere fredag 2 juni.

Tony Webster (Jim Broadbent) er nå skilt og pensjonert og lever et relativt rolig liv. En dag får han vite at moren til hans kjæreste på universitetet, Veronica, har etterlatt en dagbok til ham. Skrevet av hans beste venn, som ble sammen Veronica den gang etter Tony.

Tonys forsøk på å få tak i dagboken, som nå befinner seg hos hans tidligere kjæreste, får ham til å tenke over hva som skjedde den gang, da de var unge og i en virvelvind av hendelser.

Når han graver dypere i fortiden kommer alt tilbake til ham. Den første kjærligheten, det knuste hjertet, bedraget, angeren og skyldfølelsen. Orker Tony å se sannheten i øynene og ta ansvar for konsekvensene av de kanskje ikke så hederlige avgjørelsene han tok for så lenge siden…? Og hva var det som egentlig hente?

THE SENSE OF AN ENDING er et britisk drama av beste merke, regissert av mannen bak THE LUNCHBOX, med strålende skuespillere både i de unge og eldre rollene.

Kjøp billetter til The Sense of an Ending her. 

Se traileren her:

 

NORGESPREMIERE: EVERYTHING, EVERYTHING

Foto: SF Studios

Premiere fredag 2 juni.

Hva om du ikke kunne ta på noenting i verden? Aldri puste frisk luft, kjenne solens varme i ansiktet, … eller kysse nabogutten? «Everything, Everything» forteller historien om Maddy, en smart, nysgjerrig og fantasifull 18-åring som, på grunn av sykdom, ikke kan forlate huset, og Olly, nabogutten som ikke vil la det stoppe dem. Filmen er basert på Nicola Yoons populære ungdomsroman.

Kjøp billetter til Everything, Everything her. 

Se traileren her:

 

I tillegg vises Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge,  Richard Storken og Bamse og heksens datter

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg