På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 4 boliger som er til salgs akkurat nå:

Kongsberg Øst – Romslig 3-roms m/ flott utsikt og kort vei til sentrum

Solrikt og fint til, i et eldre, etablert og attraktivt boligstrøk på Eikermoen med kort avstand til sentrum, skole, barnehage, og til turområder, finner du denne romslige treromsleiligheten med carport og vaktmestertjenester.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Tiltalende bolig med dobbelgarasje og gode solforhold

I meget attraktive omgivelser på et nyere boligfelt på Gamlegrendåsen Nord, finner du denne nyere og tiltalende eneboligen over 2 plan med dobbelgarasje. Her bor man i barnevennlige og solrike omgivelser, og har det meste i nærheten. Det er gangavstand til skole, barnehage, offentlig transport, sentrum og Teknologiparken. Det er kort vei til fine turområder.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Henckeltunet – Leiligheter med flotte solforhold og kanskje byens beste utsikt!

Alle drømmer vi vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet byr på 18 leiligheter fordelt på 3 stk 6-mannsboliger som vi kaller hus 1, hus 2 og hus 3, se bilde. Leilighetene på Henckeltunet er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd. Les mer om felleskostnader og borettslag lenger nede på siden.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – 1/2 av tomannsbolig med vestvendt og solrik beliggenhet

Vestvendt og solrikt til, med fin utsikt i et etablert og barnevennlig boligfelt ca. 2 km nord for sentrum, finner du denne halvparten av en tomannsbolig med garasje.

Fra boligen er det kort avstand til barnehage, barneskole og Kompetansesenteret. Eiendommen grenser mot skog/friareal og leikeplass, og det er kort avstand ned til Lågen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg