Er den like bra som den forrige?

Tekst: Emma Li Østbye

1. juledag har oppfølgeren til Frost premiere på Krona Kino. I helgen var det førpremiere og vår nye filmanmelder Emma har følgende å si om opplevelsen:

Frost 2 er en utrolig morsom og actionfylt familiefilm.

Den er kanskje litt vel lang, og plottet var litt langtekkelig i starten før historien kom ordentlig i gang, men det er bra at de har tatt med kulturmøtene hvor inspirasjon fra samekulturen er tatt med.

Litt skuffende er det også at av sangene i Frost 2 ikke var like fengende som den første, men det er en fin og nødvendig oppfølger. 

Om filmen:

Frost 2

Premiere 25. desember. Eventyr / Animasjon / Familiefilm / Barnefilm 1 t. 43 min. 6 år

Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise.

I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok. Fra de Oscar-vinnende regissørene Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios Frost 2 kommer på kino over hele landet 1. juledag 2019.

Kjøp billetter til Frost 2 her. 

Sjekk traileren her:

3600.no

Se alle innlegg