ABBA vil neppe stå på en scene sammen i år heller, men 20. juli kan kinoen by på det nest beste: Oppfølgeren til umåtelig populære MAMMA MIA fra 2008!

I den forbindelse inviterer Krona Kino til en sommerlig festpremiere på Krona Kino! Etter filmen fortsetter festlighetene i bakgården på Opsahlgården.

Kinobilletten koster 200,- og inkluderer også goodiebag, velkomstforfriskning, litt greskinspirert småsnacks og sjansen til å vinne snasne premier. Billettene er i salg fra tirsdag 8. mai kl. 00.01.

Mer informasjon om herlighetene på Opsahlgården blir publisert utover forsommeren.

Velkommen til sommerens vakreste eventyr!

Mamma Mia: Here We Go Again!

Premiere 20. juli. Komedie / Musikal 1 t. 53 min. Tillatt for alle
Oppfølgeren til en av tidenes største kinosuksesser er her!

Tidenes herligste filmopplevelse er tilbake! Endelig er oppfølgeren til kinosuksessen, Mamma Mia, her. Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går svanger ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. I tillegg banker en ny gjest på døra; Sophies bestemor, som hun aldri har møtt før. Det er duket for nye morsomme forviklinger og en lang rekke av fengende ABBA-låter i denne gledesspredende musikalfilmen. Gled deg til et gjensyn med castet fra den første filmen og en rekke nye bekjentskaper i sommerens store kinofest.

Kjøp billetter til Mamma Mia Here we go again her. 

Se traileren her: 

Wildling

Premiere 20. juli. Grøsser / Skrekkfilm 1 t. 32 min.

Skrekkfilm med Liv Tyler (Armageddon, Lord of the Rings) og Bel Powley (Mary Shelley) i hovedrollene

DISCOVER YOUR TRUE NATURE

Under hele sin oppvekst blir Anna (Bel Powley) innesperret og gjemt for omverdenen. En dag flykter hun, og hun ender opp i varetekt hos den lokale sheriffen (Liv Tyler), hvor hun møter en helt ny virkelighet. Men samtidig som Anna forsøker å få forstå hemmeligheten med livet sitt, hjemsøkes hun av skremmende tanker om monsteret hun alltid har hørt skrekkhistorier om, og har gjemt seg for hele oppveksten. Skjebnen er uunngåelig, og det hun frykter mest, må hun møte ansikt til ansikt….

Kjøp billetter til Wildling her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg