BATTLE er årets store norske ungdomsfilm, med fantastiske Lisa Teige (Skam) i hovedrollen. Premierekvelden inviterer Krona Kino til fest med sprudlebrus i glasset og dansere fra Studio 3 på scenen.

Bizzy-teamet kommer også for å informere om sine aktiviteter.

Er du mellom 13 og 21 år? Da kan du kjøpe billetter til premieren på for kun 25,-! Latterlig billig, ikke sant? Alt du trenger å gjøre er å laste ned Bizzy-app’en fra AppStore eller GooglePlay og følge instruksjonene der.

Bizzy er en kulturtilbudsapp for ungdom bosatt i Buskerud, og via appen kan man få gode tilbud på kulturopplevelser innen mange sjangre. På Krona Kino får unge Bizzy-pris på kinobilletter hver uke fra mandag til torsdag. Buskerud fylkeskommune står bak og finaniserer Bizzy-konseptet.

Bizzy-appen laster du ned her: App Store og GooglePlay

Ellers har Krona premiere på en haug med andre spennende filmer også. Se hvilke her:

Battle

Premiere 28. september. 1 t. 41 min. Tillatt for alle

Amalie jobber hardt for å passe inn i en verden der det gjelder å ha alt – utseende, penger og dansetalent. Men da faren går konkurs raser livet hennes sammen. På skolen prøver Amalie å late som ingenting har skjedd. Så møter hun street-danseren Mikael, som er annerledes enn alle andre hun har møtt. Dratt mellom sin nye tilværelse hos Mikael og sine gamle venners statusjag, vikler Amalie seg inn i et stadig mer omfattende nett av løgner. Hvor lenge kan Amalie holde de to verdenene fra hverandre, og tør hun til slutt å være seg selv?

Kjøp billetter til Battle her. 

Se traileren her:

Kristoffer Robin og Ole Brumm

Premiere 28. september. Eventyr / Drama / Familiefilm 1 t. 43 min. 6 år

Et gledelig gjensyn med Kristoffer Robin.

I det hjertevarme live-action eventyret, «Kristoffer Robin og Ole Brumm» møter vi igjen den en gang så unge gutten, med utallige opplevelser fra Hundremeterskogen sammen med sine høyst verdsatte kosedyrvenner, nå som voksen og uten retning på sitt liv. Nå er det opp til barndommens venner å våge seg inn i vår verden for å hjelpe Kristoffer Robin med å finne tilbake til den kjærlige og lekne gutten han en gang var.

Kristoffer Robin er voksen og i en jobb der han er overarbeidet, underbetalt og står overfor en usikker fremtid. Han har egen familie, men hans arbeid har blitt selve livet og han har liten tid til sin kone og datter. Kristoffer har glemt sin idylliske barndom, som han tilbrakte med sin kjære bjørn og hans venner.

Men når han blir gjenforent med Ole Brumm, nå litt mer fillete og skitten etter mange år med klemmer og lek, blir deres vennskap gjenopplivet. Kristoffer blir minnet om de endeløse dagene fra en lykkelig barndom med barnlig underverk og gleden av å ha masse av tid til ikke å gjøre noe som helst. Etter et uhell med Kristoffer Robins koffert, reiser Ole Brumm, Tigergutt og Nasse Nøff, fra Hundremeterskogen til London for å overlevere koffertens og det viktige innhold til Kristoffer……fordi dine beste venner vil alltid stille opp for deg.

Kjøp billetter til Kristoffer Robin og Ole Brumm her. 

Se traileren her:

Night School

Premiere 28. september. Komedie 1 t. 51 min. 9 år

Lattervekkende komedie med Kevin Hart. En gruppe samfunnstapere blir tvunget til å gå på kveldsskole i voksen alder for å ta eksamen fra videregående.

Kjøp billetter til Night School her. 

Se traileren her:

For vi er gutta

Premiere 28. september. Drama 1 t. 14 min. Tillatt for alle

Bli med inn i øvingslokalet og se hva gutta driver med når ingen kvinner er til stede.

Hver tirsdag samles rundt 25 kamerater for å drikke øl, fortelle vitser og… synge flerstemt. «Mannskoret» ble startet av DumDum Boys-vokalist Prepple Houmb og flere andre for nesten femten år siden. Bak lukkede dører på Kampen Bistro i Oslo kan gutta være seg selv i sin egen humoristiske frisone og synge rock og punk, og en sjelden gang litt «ordentlig musikk».

Nå har Mannskoret fått sin største og mest absurde spillejobb noensinne; de skal varme opp for selveste Black Sabbath foran 10.000 mennesker. Men på bakrommet er det trøbbel: Én av gutta i koret har kort tid igjen å leve og rekker kanskje ikke den store konserten. Spøken om at korets hensikt er at medlemmene skal synge i hverandres begravelser, har plutselig blitt alvor. Nå får sanggleden, humoren og brorskapet i koret større betydning enn gutta noensinne kunne forestille seg.

FOR VI ER GUTTA er et intimt innblikk i en verden hvor tøffe menn finner ekte vennskap.

Kjøp billetter til For vi er gutta her. 

Se traileren her:

Peppermint

Premiere 28. september. Action / Drama / Thriller 1 t. 42 min. 15 år

Peppermint er historien om en mor som blir fratatt sine nærmeste og begir seg ut på en reise for å hevne de som tok alt fra henne.

En action thriller om Riley North som brutalt blir vitne til at familien hennes blir drept. Når rettssystemet svikter tar hun saken i egne hender. Sterkt drevet av hevn og vilje til prøver hun å skape rettferdighet. Hun begir seg ut i en kamp for å hevne familien sin.

Kjøp billetter til Peppermint her. 

Se traileren her:

Andrea Bocelli – Musikkens stillhet

Premiere 28. september. Biografi / Musikkfilm 1 t. 55 min. Tillatt for alle

Nå vises den flotte, vakre og inspirerende filmen om den italienske stjernetenoren, Andrea Bocelli, også kjent som «Den Fjerde Tenor» og «Den Blinde Tenor».

Mesterregissøren Michael Radford har begeistret et stort publikum tidligere, gjennom sine filmer Postmannen (1994), 1984 (1984) og Kjøpmannen i Venedig (2004). Til dags dato har Andrea Bocelli solgt mer enn 80 millioner album på verdensbasis.

Musikkens stillhet er basert på en roman av Bocelli, hvor hovedpersonen Amos Bardi er til forveksling lik ham selv: Han blir helt blind i ung alder, men har til gjengjeld et stort talent for sang. Av sanglæreren «Maestro», presentert av Golden Globe vinneren Antonia Banderas, forstår Amos at for å bli en stor sanger kreves ikke bare talent, men også at han lytter innover i seg selv. Filmen er basert på en semi-autobiografisk roman av Bocelli og gir et nydelig innblikk i hvordan Bocelli vant over utfordringene som kom hans vei og hvordan han ble den verdensstjernen vi i dag kjenner han som.

Filmen er spilt inn i vakre Toscana, hvor Andrea Bocelli er fødd og oppvokst og bor den dag i dag.

Kjøp billetter til Andrea Bocelli – Musikkens stillhet her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg