5 spennende boliger til salgs

nettmagasinet 3600.no Kongsberg

På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Den lokale kunnskapen er gull verdt

Oppskriften på et godt boligsalg er erfarne meglere som kjenner nærområdet i Kongsberg. De lokale meglerne fra Eiendomsmegler 1 Kongsberg kjenner markedet, har erfaring og lokalkunnskapen som kan gi deg et trygt boligkjøp.

Under ser du et utvalg boliger Eiendomsmegler 1 på Kongsberg har til salgs akkurat nå. 

Kongsberg sentrum Vest. Toppleilighet med 2 biloppstillingsplasser i garasjekjeller og heis med direkte adkomst rett inn i leiligheten

Velkommen til en særpreget bolig i et koselig boområde. Eiendommen ligger sentralt og fint til i Hyttegata på Kongsbergs vestside, med gangavstand til alle byens fasiliteter.
Fra leiligheten er det fin utsikt mot Lågen og deler av østsiden av Kongsberg. Det medfølger en egen sportsbod og 2 bilplasser i parkeringskjelleren.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Veungsdalen. Meget innholdsrik enebolig med mange bruksmuligheter, full kjeller og garasje med ekstra carport.

Velkommen til Markveien 22, en spennende eiendom som kan dekke mange ulike behov. Eiendommen har godt med lagringsplass og fremstår med mange bruksmuligheter. Boligen har fine uteområder, med koselig hage og en garasje med sportsbod og carport. Veungsdalen er et hyggelig og trygt nabolag med kort vei til kollektivforbindelse, Kongsberg Teknologipark, natur- og friluftsområder, Kongsberg Skisenter, skoler og barnehage, mv. Til sentrum er det ca. 5 km.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Toppløkka. Nyere og lekker 3-roms leilighet på bakkeplan, med carport og god standard. Trappefri adkomst. Populær beliggenhet.

Velkommen til Toppløkka på Gamlegrendåsen Nord. Leiligheten er en del av et nyere og populært byggefelt i Kongsberg. Leiligheten var nyoppført i 2012 og fremstår som svært attraktiv, med lyse og innbydende overflater, gjennomgående høy standard, egen carport-parkering, egen sportsbod og med en romslig og praktisk planløsning

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Sulusåsen. Enebolig med to doble garasjer. Jordvarme via radiatorer. Solrikt og flott utsikt. Pen opparbeidet hage.

Velkommen til Daniel Barths vei 48! Romslig enebolig med populær beliggenhet i Sulusåsen, gode solforhold og pen utsikt. To doble garasjer. Utvendig er eiendommen pent opparbeidet med beplantning, plen og flere uteplasser. To doble garasjer.

Eiendommen ligger fint til i et svært populært og attraktivt boligområde på Sulusåsen.
Her har man nærhet til skog- og friområder, gang- og sykkelstier, samt kort vei til Kjennerudvannet. Det er i tillegg kort vei til skole, barnehage og sentrum med de
fleste servicetilbud.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg sentrum. Hel, horisontaldelt tomannsbolig et steinkast unna Kongsberg sentrum. Oppgraderingsbehov.

Dette er en innholdsrik bolig med behov for oppgraderinger både innvendig og utvendig. Mye potensiale! Koselig hage med plen, busker og kirsebærtre.

Boligen har en svært sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter, som dagligvare, forretninger, kino, restauranter m.m. Det er kort avstand til både skoler og barnehage, samt noen minutters gange til Stortorvet kjøpesenter og USN. Kongsberg knutepunkt kan tilby gode tog- og bussforbindelser til blant annet Notodden, Drammen og Oslo.

Vestsiden, Kongsbergs eldste bydel, bærer en lun og koselig stemning.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg