5 spennende boliger til salgs

På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Oppskriften på et godt boligsalg er erfarne meglere som kjenner nærområdet i Kongsberg. De lokale meglerne fra Eiendomsmegler 1 Kongsberg kjenner markedet, har erfaring og lokalkunnskapen som kan gi deg et trygt boligkjøp.

Under ser du et utvalg boliger Eiendomsmegler 1 på Kongsberg har til salgs akkurat nå. 

Hindtåsen. Fint beliggende bolig med flotte sol- og utsiktsforhold – 3 soverom og 2 stuer

Fin 1/2 part av vertikaldelt 2-mannsbolig med god beliggenhet på Hindtåsen. Boligen ligger i et solrikt område og har fine utsiktsforhold fra sine fine uteplasser. Barnevennlig boområde med kort vei til fine turområder.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Saggrenda. Romslig enebolig med to nyere bad og nyere Sigdalkjøkken. Gangavstand til Saggrendadammen og flotte turområder.

Romslig enebolig over to plan med sambygd garasje. To nyere baderom og et delikat Sigdalskjøkken fra 2007. To romslige oppholdsrom med flere møbleringsmuligheter.
3 soverom av god størrelse og ett arbeidsrom/kontor. Flytt rett inn!
En kort spasertur unna Saggrendadammen, Sølvgruvene og flott turterreng

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg sentrum. 3-roms endeleilighet i 1. etasje med trappefri adkomst. Garasjeplass i felles garasjekjeller med heis.

Meget praktisk leilighet med blant annet to romslige soverom med skyvedørsgarderober, stort, flislagt bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med noe adskilt kjøkkenkrok og utgang til overbygd uteplass. Eiendommen ligger nær Kongsberg sentrum med alle dens fasiliteter som kaféer og restauranter, Stortorvet kjøpesenter, dagligvare og Knutpunktet med god buss- og togforbindelser.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg øst – sentrumsnært. 3-roms selveierleilighet nær Kongsberg sentrum. Parkeringsplass i carport.

Fin leilighet beliggende nær Kongsberg sentrum med gangavstand til alle av byens fasiliteter og til Knutepunktet med god buss- og togforbindelser. Leiligheten har inngang fra bakkeplan med trappefri adkomst, og inneholder blant annet et romslig bad, to soverom, stue med adkomst til innebygget veranda og kjøkken. Tilhørende leiligheten følger parkeringsplass i carport.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Steglet. *VISNING ONSDAG 2/10 KL 1745 – 1830* Pen 3-roms leilighet med innglasset balkong.

Leiligheten ligger i rolige omgivelser på Steglet med kort vei til det meste. Kongsberg by er i stadig utvikling og på vestsiden ligger Krona kunnskaps- og kulturpark. Her finner du bla. Høgskolen i Buskerud (HiBu), Kongsberg Norsksenter, Musikkteater, kino og bibliotek. Flotte turområder like i nærheten, skoler, barnehage, dagligvare og gang- og sykkelvei inn til Kongsberg sentrum med alle øvrige fasiliteter. Det er kort avstand til Teknologiparken og gode bussforbindelser til både Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg