3 spennende boliger til salgs

På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Oppskriften på et godt boligsalg er erfarne meglere som kjenner nærområdet i Kongsberg. De lokale meglerne fra Eiendomsmegler 1 Kongsberg kjenner markedet, har erfaring og lokalkunnskapen som kan gi deg et trygt boligkjøp.

Under ser du et utvalg boliger Eiendomsmegler 1 på Kongsberg har til salgs akkurat nå. 

Ullandløkka. 3-roms leilighet i 1. etasje med fin vestvendt utsikt – Moderniseringsbehov

Leilighet med gode sol- og utsiktsforhold med sentrumsnær beliggenhet på Ullandløkka. Leiligheten har behov for modernisering og passer perfekt for deg som ville gjøre egne løsningsvalg. Enkel adkomst da boligen ligger i byggets 1. etasje.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Hvittingfoss. Spennende eiendom med stort potensiale, på stor eiet tomt (ca. 1,6 mål) Gangavstand til sentrum. Solrikt. Rolig nabolag.

Boligen ligger på en stor eiet tomt (ca. 1,6 mål) og fremstår med stort potensiale, med sentral og solrik beliggenhet i gangavstand til Hvittingfoss sentrum. Et populært og rolig boligområde, med nærhet til skole og barnehage (ca. 1 km.). Eiendommen består i dag av en eldre, delvis renovert enebolig med tilhørende garasje. Boligen er modernisert noe i nyere tid (2017), blant annet med nyere dører og vinduer i første- og andreetasje. I 2016 ble det også montert varmepumpe. Det elektriske anlegget opplyses også å være nytt. Ny terrasse i 2017, med koselig takoverbygg i »Plastmo»-plater.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Skavanger. Pen leilighet over to plan med blant annet tre romslige soverom og to bad. Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Flott leilighet som strekker seg over to etasjer. Tilhørende leiligheten følger også utebod og garasje i felles garasjeanlegg. Boligen ligger i rolige omgivelser på Skavanger med gang og sykkelvei til Kongsberg sentrum. Nærhet til barnehage, skole, Kongsberg hallen og dagligvareforretning. Det er også kort vei til flotte fri- og turområder.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg