På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 5 boliger som er til salgs akkurat nå:

Vestsida – Arealeffektiv 2-roms selveierleilighet på bakkeplan

Meget attraktivt og sentralt til på Vestsida i Kongsberg finner du denne tiltalende 2-roms selveierleilighet som inneholder gang, bad, stue, kjøkken og soverom. I tillegg har leiligheten bod i kjeller. Perfekt for pendleren eller deg som ønsker fred og ro og kort vei til det meste. Her er det rolige og skjermende omgivelser med kort vei til skole, barnehage, bysentrum med de fleste servicetilbud, Krona og Teknologiparken.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lafteråsen – Nyoppført og påkostet enebolig med attraktiv beliggenhet

Med en gjennomgående høy standard, tidsriktige løsninger av høy kvalitet, som gir et eksklusivt preg, finner du denne flotte eneboligen som stod ferdigstilt i slutten av 2017. Boligen ligger i meget attraktive og solrike omgivelser på Lafteråsen på Gamlegrendåsen syd. Her bor man i en rolig gate med eneboliger, uten gjennomfartstrafikk. Området er meget barnevennlig, og det er flere lekeplasser og en stor gapahuk med grill beliggende på Lafteråsen.

Fra gaten er det direkte adkomst til lysløypa, der man har fine turmuligheter både sommer og vinter (oppkjørte skiløyper). Det er kort avstand til barnehage og dagligvarebutikk, og gå-/sykkelavstand til skoler og Næringsparken. Til sentrumsgatene i Kongsberg er det ca. 4 km.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Enebolig med garasje i attraktivt område

Solrikt og flott til i en blindvei finner du denne innholdsrike eneboligen med en koselig hage. Boligen ligger i et etablert og populært boligområde på Gamlegrendåsen. Rolig og barnevennlig område med fine turområder med lysløype. Det er gangvei til barnehage og skole, og kort vei til Teknologiparken, dagligvarebutikk og busstopp.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Lys og pen 3-roms selveier med utgang til hage

Vestvendt og solrikt til, i et etablert og populært boligfelt på Gamlegrendsåsen, finner du denne fine eierleilighet på bakkeplan med fin og skjermet beliggenhet. Boligen ligger solrikt til i et etablert boligfelt på Gamlegrendåsen. Medfølgende carport. Området er et av Kongsbergs mest populære boligområder og ligger på «solsida» av byen, ca. 3 km. fra sentrum. Her er det ypperlige turområder sommer som vinter med lysløyper, fine skogsområder med flere idylliske tjern og akebakker.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

RAUMYR – Pen 4-roms selveierleilighet med flott utsikt.

Solrikt og fint til, i et etablert og attraktivt boligområde på Raumyr, finner du denne pene selveierleiligheten med 3 soverom. Leiligheten inneholder blant annet et stort kjøkken med god plass til spisebord. Tilhørende leiligheten følger også garasjeplass i underetasjen og egen oppstillingsplass utenfor. Her er det kort vei til skole og barnehage. Nærhet til skog og friområder. Gangavstand til Kongsberg sentrum med alle sine fasiliteter.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg