På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen – Arkitekttegnet enebolig bygget i 2010 med flotte sol og utsiktsforhold

Syd/vestvendt, solrikt og fint til med flott utsikt finner du denne spennende eneboligen tegnet av Siv. arkitekt MNAL Marit Fåsetbru. Boligen har en meget god beliggenhet og en panoramautsikt fra Skrimfjella i sør til oppover Numedalen i nord. Pent opparbeidet tomt på ca. 1,3 mål. Vannbåren varme fra boret energibrønn i de fleste rom.

Den ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Gamlegrendåsen syd med kort avstand til barnehage, buss-stopp, skog- og friareal. Ny Kiwi dagligvareforretning i nærområdet.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrum – Fin 4-roms selveierleilighet med garasjeplass og heis

Syd/østvendt, sentralt og fint til ved Berja/på Nymoen i Kongsberg sentrum har du en fin selveierleilighet beliggende i nærheten av Kongsberg knutepunkt. Leiligheten har en enkel adkomst med heis fra garasjeanlegg og til leilighetsnivået. Her er det gangavstand til det meste av forretninger, servicetilbud, post i butikk, og til jernbanestasjon/buss-stopp.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Moderne og tiltalende enebolig med barnevennlig beliggenhet

I solrike og attraktive omgivelser på Gamlegrendåsen syd finner du denne eneboligen over to plan fra 2008. Gaten er rolig og barnevennlig, med direkte adkomst til skogen og lysløypa. Det er kort vei til barnehage, skole og dagligvare, samt sykkelsti til Teknologiparken og sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrum – Lys og moderne leilighet i sentrum med parkeringsplass i garasjekjeller

Med en svært sentral beliggenhet finner du denne smarte leiligheten i tredje etasje. Her har man alle fasiliteter som dagligvare, forretninger, restauranter og kino. Det er kort avstand til både skoler og barnehage, og kun et par minutters gåtur til Stortorvet kjøpesenter. Ønsker man seg ut på søndagstur, ligger Magasinparken og en rekke koselige smågater like i nærheten. Kongsberg knutepunkt ligger også kun et par hundre meter unna, og derfra kan man raskt ta seg med tog eller buss til både Drammen/Oslo, Telemark eller Sørlandet.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Pen leilighet med attraktiv beliggenhet og skjermet uteplass

I attraktive omgivelser på Gamlegrendåsen, på solrik tomt med fin utsikt, finner du denne leiligheten med alt på ett plan. Gaten er rolig og barnevennlig, og det er direkte adkomst til skogen og lysløypa, som er et populært oppholdssted både sommer og vinter. Det er kort vei til barnehage, skole, busstopp og dagligvare, samt sykkelsti til Teknologiparken og sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Søndre Blefjell: Nyoppført, flott og særpreget kvalitetshytte

Beliggende i vakre omgivelser i nærhet til skiløyper, alpinbakke, turløyper og flere vann, finner du denne nyoppførte, flotte og særpregede kvalitetshytten med god standard på overflater, innredninger og fastmontert utstyr. Stor terrasse med jacuzzi. Bilvei helt frem.

Eiendommen ligger syd/østvendt, solrikt og fint til i et populært hytteområde på Blefjell Søndre. Området består av spredt fritidsbebyggelse med til dels god avstand mellom hyttene. Stor selveiertomt på 1 mål med utsikt til Beinsvatnet hvor det er fine bade- og fiskemuligheter.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Veungsdalen: Moderne og koselig enebolig med tilbygg fra 2016.

Beliggende fint til i en blindvei i et familievennlig boligområde i Veungsdalen finner du denne moderne og koselige eneboligen med tilbygg fra 2016. Boligområdet eiendommen ligger i er veldig rolig og fint, og ikke minst barnevennlig med blant annet en stor og flott lekeplass som stod ferdig i 2017. Lekeplassen ligger kun få minutters gange fra eiendommen.

Det blir lagd til skøytebane på lekeplassen på vinteren, og resten av året inneholder den en stor fotballbane med kunstgress og fine mål, en BMX-bane, flere lekestativ, bordtennisbord med utstyr, freesbeemål, egen sykkelstasjon med verktøy, bord og benker, og hengekøyer i trærne. Et veldig flott sted for både liten og stor.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg