På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 5 boliger som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen – Pen og innbydende selveierleilighet

I et av Kongsbergs mest populære boligområde, på «solsida» av byen finner du denne pene og innbydende selveierleiligheten med lave felleskostnader. Leiligheten ligger pent til, med flott utsikt på Gamlegrendåsen. Gangavstand til nærbutikk og Kongsberg sentrum med dets fasiliteter. Balkongen byr på ettermiddags- og kveldssol. Bra med lagringsplass.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Vestsiden/Hyttegata: Lys og delikat 3-roms leilighet

Sentralt til i Kongsbergs eldste bydel, ligger denne lyse og delikate 3-roms leiligheten med livsløpsstandard og heis. Romslig balkong med utsyn utover Lågen. Vestsiden har en lun og koselig stemning i rolige og barnevennlige omgivelser og kun få minutter unna Kongsberg sentrum. Det er kort vei til butikker, spisesteder og offentlig kommunikasjon med gode tog- og bussforbindelser til både Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Tilnærmet ny, strøken bolig i populært strøk

I meget attraktive omgivelser på et nytt boligfelt på Gamlegrendåsen Nord, finner du denne romslige og moderne eneboligen over to plan. Her bor man i barnevennlige og solrike omgivelser, og har det meste i nærheten. I de nærmeste eneboligene er det nesten utelukkende barnefamilier, så her er det et eldorado for barnefamilier. Det er gangavstand til skole, barnehage, offentlig transport, sentrum og Teknologiparken – samtidig som det er kort vei til fine turområder.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Nyere bolig med 2 flislagte bad, 3 sov og garasje

I meget attraktive omgivelser på et nytt boligfelt på Gamlegrendåsen Nord, med fantastiske sol- og utsikts-forhold, ligger det en bolig til salgs som er både lys og tiltalende. Her bor man i barnevennlige omgivelser, og har det meste i nærheten. Det er gangavstand til skole, barnehage, offentlig transport, sentrum og Teknologiparken – samtidig som det er kort vei til fine turområder.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Stortorvet – Tiltalende 3-roms i 5.etg. med balkong og garasje

Veldig sentralt og flott til, over Stortorvet Kjøpesenter med flott utsikt, har du en 3-roms i 5. etg. med balkong og garasje. Her er det gangavstand til alle byens fasiliteter samt Knutepunktet med tog-/bussforbindelse. Lett tilgjengelig, midt i sentrum. For rekreasjon er det kort vei ut i marka. Kongsberg er en trivelig by med nær sagt alle fasiliteter og kvaliteter. I sommerhalvåret frister flott turterreng for fotturer og sykkelturer. Eller en trivelig fisketur, eller en golfrunde? I vinterhalvåret er Kongsberg et eldorado for skientusiaster. Her er det løyper for alle. Kongsberg er også kjent for et rikt kulturliv, med jazzfestivalen og Glogerfestspillene som de viktigste. En by med høyt kompetansenivå.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg