Felles innsats til et felles gode

Signe Kristiansen, Sverre Mundheim og Hege Steffensen gleder seg til å dele ut sommerutgaven. (Siden den fortsatt er i trykken da saken ble skrevet, fikk de holde de to foregående magasinene våre). Foto: Anniken Tangerud

KIF Snowboard og lokalPosten er klare til å dele ut sommerutgaven av Kongsberg-magasinet.

I forbindelse med distribusjonen av vårt nye Kongsberg-magasin, forsøker vi en ny vri denne gangen: et lokalt samarbeid med lokalPosten og KIF Snowboard.

Det startet med en idé om å støtte lokale krefter og næringsliv og henvendelsen til KIF var det Snowboardgruppen som fanget først.

– Vi ble veldig glade for forespørselen. Det er flott å få en oppgave som gir muligheter for økt aktivitet for barn og unge i klubben, forteller styreleder Hege Steffensen.

Med nesten 200 medlemmer i Snowboardklubben, er det mange bein og armer som kan hjelpe til (bokstavelig talt) da magasinet endelig skal distribueres.

– Dette var en utfordring vi kunne løse da vi er en dugnadsdrevet klubb med mange foreldre som kan stille opp. Nå gjelder det bare for de dugnadsansvarlige å koordinere oppgavene og områdene best mulig. Kaja Steen og Laura Sletbak gjør et stort stykke arbeid, forklarer hun og forsetter:

– Oppdraget var rett og slett midt i blinken for oss, men det hadde nok ikke vært mulig å gjennomføre uten et samarbeid med Lokalposten.

lokalPosten har nemlig tilgang til de postkasser og oppganger som ikke står ute i fri luft og Sverre Mundheim, medeier i lokalPosten, er parat.

– Det er absolutt gøy å kunne bidra. Vi lever av et godt samarbeid med det lokale næringslivet. Utfordringen var bare at vi ikke hadde kapasitet til å ta så mange adresser, så fort. Derfor var det kjempebra at KIF Snowboard ble med. Da får vi fordelt ressursene bedre, forteller Sverre.

– Det er jo en vinn-vinn-situasjon, skyter Hege inn og legger til:

– I tillegg er det et fint magasin, og vi får være med på å dele det med befolkningen. Vi bidrar til å sette fokus på den flotte byen vår og spre glede. Det blir en veldig fin og meningsfull dugnad.

God barmarkstrening

Signe Kristiansen understreker at KIF Snowboard setter dugnadsånden høyt.

– Vi setter stor pris på hva denne innsatsen gjør for samholdet og forankringen i klubben for medlemmene og deres familie, poengterer hun.

– I tillegg blir dette en god barmarkstrening under runden i nabolaget, ler hun.

Sammen er de klare til innsats.

– Men husk at dette er første gangen vi gjør noe slikt, så vi må lære litt og håpe at folk er litt tålmodige underveis, smiler Hege.

– Uansett blir dette en felles innsats til et felles gode, som vi gleder oss til. Nå håper vi bare at vi kan fortsette til vinteren når den neste utgaven kommer ut, avslutter hun.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg