Denne helgen er det premiere på Disney Pixars fantastiske Coco. Slik skal kinoen feire det!

Lørdag 3. februar, 2017, inviterer Krona Kino til familiefest med meksikansk vri. De vil pynte med piñatas, spandere ansiktsmaling og inne i salen på forestillingen klokka 15.00 blir det mulighet til å vinne flotte premier fra filmen.

Før filmen spiller Diego Aguiløar og Peter Bekken.

Program lørdag 3. februar:

14:00: Ansiktsmaling i 2. etasje på Krona.

14.30: Diego Aguilar og Peter Bekken fra Way Down the Rainbow spiller musikk med røtter fra Latin-Amerika

14:45: Krona Kino slår i stykker piñataen! De minste barna får slippe til først!

15:00: Visning av COCO i Oksen. Billetter kjøper du her. Alle som har billett til denne forestillingen er med i trekningen om feeete premier fra filmen.

Se hele kinoprogrammet her.

Coco

Premiere 2. februar. Animasjon / Familiefilm 1 t. 44 min. 6 år.
Foto: Filmweb
Bli med på en fantastisk og fargerik reise

Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et gammelt forbud mot musikk, drømmer Miguel om å bli en dyktig musiker akkurat som sitt idol, Ernesto de la Cruz.

Desperat etter å bevise sitt talent, ender Miguel opp i det fantastiske og fargerike «De dødes land» etter en rekke mystiske hendelser. Underveis møter han den sjarmerende luringen, Hector, og sammen legger de ut på en helt spesiell reise for å finne den ekte historien bak Miguels slektshistorie.

Kjøp billetter til Coco her. 

Se traileren her:

https://youtu.be/l430e4gPRhc

I, Tonya

Premiere 2. februar. Biografi / Drama / Komedie.
Foto: Filmweb

I, TONYA handler om den kontroversielle kunstløperen Tonya Harding, som under OL i 1994 brukte tvilsomme metoder for å vinne over sin rival, Nancy Kerrigan.

Tonya Harding dominerte isen med sine enestående atletiske evner. Hun dominerte avisoverskrifter for noe helt annet. I, TONYA er en til tider absurd, tragisk og morsom fortelling om kvinnen som sto i sentrum for en av de største skandalene i idrettshistorien.

Hovedrollen spilles av Margot Robbie, som tidligere har vært medvirkene i blant annet Suicide Squad og The Wolf of Wall Street.

Kjøp billetter til I, Tonya her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg