Dette er ukens filmpremierer på Krona Kino.

Sjekk hele kinoprogrammet her. 

Sauen Shaun: Farmageddon

Premiere 22. november. Animasjon / Barnefilm 1 t. 26 min. 6 år

Når et romvesen med fantastiske krefter krasjer i nærheten av Mossy Bottom Farm, prøver sauen Shaun å redde dette utenomjordiske vesenet før en farlig organisasjon kan fange henne.

Kjøp billetter til Sauen Shaun: Farmageddon her. 

Sjekk traileren her:

 

Ailos reise

Premiere 22. november. Familiefilm 1 t. 26 min. 6 år

Et magisk juleeventyr for hele familien om det lille reinsdyret Ailo og hans liv i det vakre nord!

Mot slutten av vinteren i nord, når solen endelig titter opp og det evige mørket er forbi, blir et lite reinsdyr født. I «Ailos reise – Et nordnorsk eventyr» må nyfødte Ailo overvinne prøvelsene som står foran ham i den til tider brutale nordnorske villmarken. Her får vi se nordnorsk natur på sitt aller flotteste og med alt det har å by på – et fantastisk dyreliv og nydelig landskap. Hvordan er det å vokse opp i denne magiske verdenen?

«Ailos reise» er virkelig et magisk eventyr for hele familien, hvor handlingen finner sted midt i hjertet av det fantastiske Nord-Norge.

Kjøp billetter til Ailos reise her. 

Sjekk traileren her:

 

Håp

Premiere 22. november. Drama 2 t. 5 min. 9 år

Hva skjer med kjærligheten når en kvinne midtveis i livet får tre måneder igjen å leve?

Filmen hadde verdenspremiere på Toronto Internasjonale Film Festival og fikk strålende mottakelse!

«A melancholy, highly satisfying drama» – Hollywood Reporter

Anja lever med samboeren Tomas i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille Julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen, erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet og for tidlig død. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Filmen er basert på regissørens selvopplevde historie.

Kjøp billetter til filmen Håp her. 

Sjekk traileren her:

 

Godt nyttår, Chile

Premiere 22. november. Drama 1 t. 50 min. 6 år

For seint å dø ung

En stemningsfull og vakker film satt i et knusktørt chilensk landskap, der den minste gnist kan skape store omveltninger.

Etter 17 år med diktatur skal Chile bli et demokrati igjen. Sommeren 1990 prøver en gruppe idealister å starte et nytt liv på landsbygda. Vi følger tenåringene Sofia og Lucas, og ti år gamle Clara, gjennom oppturer og nedturer. Det er snart nyttårsaften, og hele landsbyen skal feire og gå inn i en ny tid sammen. Forventinger bygges opp til nyttårsfesten, spesielt for Sofia som lengter bort og søker vei mot voksenlivet.

Dominga Sotomayor Castillo (f. 1986) er en spennende og nyskapende filmskaper fra Chile. Hun har vunnet flere priser for denne filmen, blant annet prisen for beste regi på filmfestivalen i Locarno.

Kjøp billetter til Godt nyttår, Chile her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg