Et givende møte med næringsministeren

Vi fikk også tatt en selfie med næringsministeren. Fra venstre: Anniken Tangerud, Torbjørn Røe Isaksen og Maya Lie. Foto: Tommy Johansen

Tirsdag 30. oktober besøkte næringsminister Torbjørn Røe Isaksen og topplederforumet for digitalisering i industrien Kongsberg.

Besøket var et ledd i deres arbeid med å utveksle erfaringer og drøfte hvordan norsk industri best kan utnytte mulighetene og takle utfordringene som digital teknologi fører med seg.

På rundturen besøkte næringsministeren blant annet fagskolen Tinius Olsen, K-Tech, TechnipFMC og flere innovasjonsbedrifter i Teknologiparken, før topplederforumet for digitalisering hadde et rådsmøte senere samme dag.

Vi var en av de heldige som fikk en lite møte med næringsministeren.

Svein-Olav Torø fra Kongsberg Innovasjon til venstre, viste næringsministeren rundt. Torbjørn Røe Isaksen virket genuint interessert i vår stand. Foto: Tommy Johansen
Viktig med visittkort. Foto: Tommy Johansen
Vi fikk også tatt en selfie med næringsministeren. Fra venstre: Anniken Tangerud, Torbjørn Røe Isaksen og Maya Lie. Foto: Tommy Johansen

Her fikk vi snakket om Vi Bryr Vårs-initiativet og hvordan vi gjennom et sosialt entreprenørskap kan skape positive endringer i byer i tråd med FNs bærekraftsmål.

– Veldig interessant, sa Torbjørn Røe Isaksen tydelig engasjert.

Vi fikk også prosjektert et oppfølgingsmøte i fremtiden og uten å røpe for mye, gleder vi oss til veien videre.

Vi fikk selfie med næringsministeren. Fra venstre: Anniken Tangerud, Torbjørn Røe Isaksen og Maya Lie.
Foto: Anniken Tangerud
Det ble en lærerik og spennende dag. Maya Lie og Anniken Tangerud. Foto: Tommy Johansen

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg