Er det deg vi leter etter?

Sliter du med tidsklemma? Ønsker du en livsstilsendring i 2019? Vi søker en person som ønsker å «komme i gang» igjen. 

Det er mange som ønsker en forandring her i livet. Det er nok like mange som sliter med å få tiden til å strekke til for å gjennomført den endringen. 

For vi er alle unike. Det som passer for venninnen din, passer kanskje ikke nødvendigvis for deg. 

I den forbindelsen ønsker vi nå å lage en serie artikler fremover hvor vi følger en person i samarbeid med coach og personlig trener Karianne Hove. 

Kongsbergjenta Karianne har gjennom over 20 år med trening, sett hvor mange aspekter av livet som kan påvirke veien mot et mål innen trening og kosthold.

– Jeg ønsker å hjelpe folk til å leve et så godt liv som mulig, gjennom å finne gleden i hverdagen – på flere nivåer, forteller Karianne engasjert. 

Foto: Privat

I tillegg er hun opptatt av å se hele mennesket og møte deg der du er. 

– Vi er alle komplekse på hver vår måte. Det viktigste er å finne den veien som er riktig for deg, smiler hun. 

I forbindelse med prosjektet søker vi altså nå en person som ønsker å gjøre noen endringer i hverdagen med tanke på aktivitet og bevegelse (som ikke nødvendigvis handler om å svette på et treningsstudio, men enkle grep) og kosthold. 

Karianne vil følge deg på veien og dokumentere noe av reisen i en artikkel og videoserie her på 3600.no.  

Høres dette spennende ut? Er dette noe for deg? Kontakt Karianne på karianne.hove@lalifestyle.no eller SMS på telefon 41411232.

Besøk gjerne instagramprofilen hennes på @kariannehove. 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg