Denne uken er det kun én premierefilm, men det er til gjengjeld en veldig mange har ventet lenge på.

Se hele kinoprogrammet til Krona Kino her.

ALIEN: COVENANT

Au. Den nye horrorfilmen holder nok ikke tilbake på skumle scener. Foto: Filmweb

Premiere fredag 19. mai

Ti år etter Prometheus-ekspedisjonen reiser et romskip til det de tror er et uoppdaget paradis. Helt uoppdaget er det likevel ikke – humanioden David er bosatt der og kan berette om en mørk og farlig verden.

Kjøp billetter til Alien: Covenant her. 

Er du usikker på hvor handlingen i «Alien: Covenant» plasserer seg i forhold til «Prometheus» og «Alien»-filmene har Filmweb laget en komplett guide her. NB! Inneholder spoilere fra nevnte filmer.

Se traileren her:

Neste uke…

Onsdag 24. mai seiler et skip fylt med pirater inn til norske kinoer, og vi skal få bli med Kaptein Jack Sparrow på et nytt eventyr i…

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Johnny Depp er tilbake som Jack Sparrow. Foto: ©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Johnny Depp vender tilbake som den ikoniske antihelten Jack Sparrow i den helt nye filmen «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge». I dette fantastiske eventyret møter vi den uheldige Kaptein Jack Sparrow når sterke ondskapsfulle vinder blåser hans vei.

En gruppe avdøde sjømenn, ledet av den fryktelige Kaptein Salazar (Javier Bardem), klarer å rømme fra Devil’s Triangle og er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat ute på havet -og da særlig Jack. Poseidons legendariske trident er Jacks eneste håp om å overleve, men for å finne den må han først smi en skjør allianse med Carina Smyth (Kaya Scodelario), en briljant og vakker astronom, og Henry (Brenton Thwaites), en egenrådig ung sjømann fra den kongelige marinen. Ved roret til the Dying Gull, hans ynkelige lille og slitte skip, prøver Kaptein Jack ikke bare å snu sin uheldige situasjon, men også å redde livet sitt fra grepet av den mest formidable og ondskapfulle fiende han noen gang har møtt.

I «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» spiller også Kevin R. McNally som Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani som sjøheksen Shansa, Stephen Graham som Scrum, David Wenham som Scarfield og Geoffrey Rush som Kaptein Hector Barbossa.

Espen Sandberg & Joachim Rønning regisserer «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» og Jerry Bruckheimer er produsent. Executive produsenter er Mike Stenson, Chad Oman, Joe Caracciolo, Jr. og Brigham Taylor. Jeff Nathanson har skrevet manus. «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» seiler inn på kino i Norge den 24. mai 2017.

Kjøp billetter til Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge her. 

Se traileren her:

 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg