En hyllest til The Rolling Stones!

– Vi er et coverband, men vi prøver ikke å etterligne originalen, vi gjør det på vår egen måte!

Band: ATTS (A Tribute To Stones)
Hvor: Gamle Norge Pub
Når: Lørdag 30. januar 2016

A Tribute To Stones spilte på Gamle Norge Pub lørdag kveld. Som navnet tilsier spiller de en hyllest til det legendariske bandet The Rolling Stones – som står som noen historiske bautaer innenfor rockehistorien. Helt siden 1962 har The Rolling Stones sjokkert og trollbundet publikum med deres innovative å banebrytende kombinasjon hard rock og dyp autentisk blues. Det er med god grunn de blir hyllet av band verden over – og Kongsberg byr på et eget tribute band med ATTS.

Passende nok åpner de kvelden med Start Me Up, – for å starte det hele. De holder tempo oppe å følger tett på med Dead Flowers. Som bandet selv påpeker har The Rolling Stones også startet som et coverband – det skal komme flere gode cover utover kvelden og kjører i gang med en Buddy Holly låt; Not Fade Away, før de tett følger opp med Hearts For Sale og As Tears Go By.

I den lille puben var oppmøtet bra, dansegulvet var fullt fra tidlig ut i første settet. Stemningen gjenspeilte bandets herlige energi, og det ser ut til at mange hadde gledet seg til kvelden.

– Vi er et coverband, men vi prøver ikke å etterligne originalen, vi gjør det på vår egen måte!, sies det fra scenen før de drar i gang med Like A Rolling Stone fra Bob Dylan.

En klassiker som denne er alltid et bra bidrag og allsangen henger lett i lufta. Bandet graver frem flere gode Stones-sanger i løpet av kvelden. Jeg vil spesielt trekke frem Ruby Tuesday – Ketih Richards kjærlighetshistorie som er udødeliggjort av Mike Jagger’s vokal, og som selvfølgelig er inventar på en kveld der The rolling Stones hylles til det fulle.

 

3600.no

Se alle innlegg