Anmeldelse.

Med god musikk og ikke minst det store rock-ikonet Elton Johns livshistorie vil denne filmen bli husket.

Filmen er bygget opp på same måte som filmen Bohemian Rhapsody, som handler om Freddie Mercury og bandet Queen. Begge filmene går ut på å fortelle historiene til de to kjente rockeikonene. Noe Rocketman gjør vel så bra som Bohemian Rhapsody.

En film for alle

Rocketman er virkelig en film for alle, både unge og gamle. De eldre vil nok spesielt like den om de har vokst opp med Elton John som sitt ikon. Men det å ha vokst opp annen musikk enn Elton John, Queen og lignende stopper deg ikke fra å like filmen. Musikken er like god som alltid, men skulle man ikke like den gjør det ingenting. Scenografien er såpass god at du vil følge med likevel.

Taron Egerton spiller den kjente rockestjernen, og dette gjør han godt. Ikke bare spiller han Elton John, men han synger også de fleste sangene i filmen selv. Han lever seg inn i rollen, og klarer å uttrykke både det vonde Elton har opplevd, men også det gode. Med gode medskuespillere og ekstravagante kostymer, slik også Elton hadde, binder dette filmen sammen.

Livshistorie

Filmen skal fortelle livshistorien til Elton John, eller Reginald Dwight som han het da han var liten. Regissøren starter filmen med Elton som kommer inni det som ser ut til å være en rehab for de som har problemer med rus og alkohol. Herfra forteller Elton om sin historie, og filmen slutter samme sted. Igjennom filmen får man kjenne til den tøffe barndommen til stjernen, og hvordan turne livet var. Dette gjør den riktig godt.

Alt i alt er filmen veldig god, og man har lett for å høre på Elton John lenge etter man har sett filmen.

Om filmen:

Rocketman er en musikkspekket og spektakulær film om hvordan artisten Elton John gikk fra å være en ukjent ung mann til å bli en av verdens største legender.

Gjør deg klar for glitter, glam og en parade av uforglemmelige låter!

Fra regissøren av Bohemian Rhapsody, og med Kingsman-stjernen, Taron Egerton, i hovedrollen.

Sjekk traileren her:

3600.no

Se alle innlegg